Help Brownie Lopen: Red Deze Lieve Hond!

Help Brownie Lopen: Red Deze Lieve Hond!

Brownie de hond heeft een 3dubbele hernia, hij heeft een MRI scan en operatie nodig.

 

Brownie is een lieve, speelse hond van 5 jaar oud. Zijn vrolijke karakter en aanstekelijke energie brengen elke dag vreugde in het leven van zijn baasjes. Helaas werd hun wereld op 12 augustus op zijn kop gezet toen Brownie's achterlijf plotseling verlamd raakte. Na een bezoek aan de dierenarts kregen ze het hartverscheurende nieuws: Brownie heeft een drievoudige hernia. De enige manier om hem te helpen is een spoedoperatie, maar deze kostbare ingreep is simpelweg onbetaalbaar voor zijn baasjes.

Zonder deze operatie zal Brownie zijn mobiliteit nooit terugkrijgen en zal de dierenarts hem helaas moeten laten inslapen. Dit zou het einde betekenen van een leven vol liefde en vrolijkheid, iets wat we niet willen laten gebeuren.

Daarom vragen we om jullie hulp. Elke donatie, groot of klein, brengt ons een stap dichter bij de levensreddende operatie die Brownie nodig heeft. Samen kunnen we ervoor zorgen dat Brownie weer kan rennen, spelen en zijn vrolijke zelf kan zijn.

Help ons om Brownie een kans te geven op een gezond en gelukkig leven. Doneer vandaag nog en deel dit bericht om zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Red Brownie – elke seconde telt!

 

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 13/08/24
Vu 2608x

Campagne organisée par:

Marjo Nentenaar

Marjo Nentenaar

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 13/08/24
Vu 2608x
Widget du site web
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Accident / Malchance Animaux
Rapporter un abus