Help Bright Hope School aan een nieuwe start

Help Bright Hope School aan een nieuwe start

 

Op de Bright Hope School wordt op dit moment aan 13 kindjes lesgegeven in het Engels. De kinderen zijn tussen de 2 en de 10 jaar en de meeste zijn afkomstig uit het weeshuis hier in Arusha. De enige teacher Jennifer probeert met haar lessen deze kinderen een mooie kans te geven om via zij instroom zo snel mogelijk te kunnen deelnemen aan de reguliere scholen hier in Arusha. 
 

Op dit moment zijn de lokalen erg onderkomen. Ik ga de komende 2 weken de lokalen geheel opnieuw beschilderen met educatieve tekeningen die Jennifer ondersteunen bij het geven van de lessen. 

 

Daarnaast zou ik nog een stapje extra willen gaan en wat basis supplies willen doneren om de kinderen een mooie start te geven aan hun nieuwe schooljaar over 2 weken. Graag wil ik instrumenten aanschaffen die ze kunnen gebruiken voor hun muzieklessen, wat sportspullen voor op hun speelplaats buiten, en wat schriften en potloden. Iedere bijdrage is meer dan welkom om dit de komende 2 weken waar te gaan maken, alvast ontzettend bedankt!❤️

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 3/09/24
Vu 387x

Campagne organisée par:

Sanne Engels

Sanne Engels

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 3/09/24
Vu 387x
Widget du site web
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue