Help Arnold afscheid nemen van zijn trouwe viervoeter Paco.

Help Arnold afscheid nemen van zijn trouwe viervoeter Paco.
Bart Vandeweyer

Hallo allemaal, Ik ben Bart en heb deze steunactie gestart om mijn kameraad Arnold te ondersteunen in deze moeilijke tijd.

 

Mijn kameraad Arnold heeft Paco op 4 januari laten inslapen nadat hij al een tijdje heel ziek was. Paco had een ernstige aandoening aan zijn spijsverteringsstelsel waardoor hij zienderogen gewicht verloor. Mettertijd zouden hierdoor Paco’s organen ook beginnen falen. Op het einde functioneerden de niertjes niet meer en om Paco toch een waardig einde te geven, koos Arnold ervoor om hem te laten inslapen voordat hij echt signalen van pijn begon te vertonen.

Paco laten gaan, was de zwaarste beslissing die Arnold ooit heeft moeten nemen, dat zullen jullie wel begrijpen. Het werd voor Arnold een heel zwaar afscheid van zijn grote vriend… Paco was echt een woefke uit de duizend: superlief, braaf, moedig en hij luisterde zo goed…! Echt zonde om na nog maar 6 jaar dat Paco trouw aan zijn zijde stond reeds afscheid te moeten nemen, zeker voor Arnold…!

Je moet hierbij weten dat het Arnold niet voor de wind gaat, hij heeft het hierbuiten heel zwaar: Voor het ogenblik is hij dakloos en zit hij op gebied van inkomsten ook helemaal aan de grond. Op een beetje kledij na, was Paco de enige eigendom van Arnold en z’n lieve trouwe vriend betekende echt alles voor hem.

De dierenartskosten en crematiekosten liepen hoog op en ik kon het niet over mijn hart krijgen dat Arnold de assen van Paco niet kon bijhouden.

Ik heb deze steunactie gestart om mijn kameraad Arnold te ondersteunen in deze moeilijke tijd zodat de financiële druk wat wegvalt en hij waardig en mooi afscheid kan nemen van zijn trouwe viervoeter Paco.

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 11/01/24
Vu 1265x

Campagne organisée par:

Bart Vandeweyer

Bart Vandeweyer

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 11/01/24
Vu 1265x
Widget du site web
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Animaux Funérailles Mémorial
Rapporter un abus