Gezin met 4 kinderen opgelicht

Gezin met 4 kinderen opgelicht
Partager cette campagne via:

Faillissement van restaurant en daarna hebben oplichters onze auto gestolen.

 

Wij zijn een samengesteld gezin met 4 kinderen en werken beide hard om alles te kunnen bekostigen. 

Nu 3 jaar terug is het restaurant van mijn partner failliet gegaan. Dit verlies is in 2en gesplit en een bedrag van 20.000 euro moet afbetaald worden. Met een goede betalingsregeling bij de bank en wat passen en meten binnen het gezin lukt dit net allemaal, maar we zitten er nog jaren in. 

Maar hoeveel pech kan een mens hebben, ik dacht er goed aan te doen om m’n Kia Picanto te verkopen en dat we zo sneller de boel af konden lossen. Via marktplaats was het snel klaar, er kwamen 2 personen (een stel) en na een proefrit hadden ze besloten de auto te kopen. Vraagprijs € 7000,-  in ons bijzijn hebben ze het bedrag overgemaakt (dat leek in elk geval zo, maar blijkbaar was het 1 of andere nep-bank-app) De volgende dag zou het op mijn rekening staan omdat het van ING naar RABO ging (toen stond het nog niet per direct op de andere rekening) uit goed vertrouwen gingen we akkoord en hij liet me zelfs zien dat het van zijn rekening werd afgeschreven en mijn rekeningnummer stond er goed in. Ik ben met ze meegegaan om de auto over te schrijven en ze zijn met de noorderzon vertrokken. Ze zeiden in Amersfoort te wonen dus moesten ook wel een stuk rijden. M’n rare onderbuikgevoel werd waarheid. De volgende dag, geen geld op m’n rekening. Politie gebeld, aangifte gedaan en 2 rechtszaken verder met heel veel tijd er tussen maar we krijgen helemaal niks!!  1 van de twee is aangehouden (de vrouw) en de man is nooit gevonden. De vrouw beweert dat ze er zelf ook in is geluisd en de politie gelooft haar ook nog. 

Wij zouden het zo fijn vinden om alle schulden achter ons te kunnen laten en weer vooruit te kijken. Dat we de kinderen weer kunnen geven wat ze verdienen. Alle kleine beetjes helpen.
 

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 24/10/22
Vu 185x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue

Campagne organisée par:

Jolanda v/d Zee

Jolanda v/d Zee

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 24/10/22
Vu 185x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Vol / Fraude / Vandalisme
Rapporter un abus