Gezin in nood met 3 kids en Baby

Gezin in nood met 3 kids en Baby
Bert Six

Financiële hulp voor gezin in moeilijkheden te helpen aan onderdak.

 

Faire un don Soyez les premiers à soutenir cette campagne !

Betreft een groot gezin met 4 kinderen respectievelijk 13j,12j,11j en 15 maanden dewelke wegens omstandigheden zich in een moeilijke situatie bevind.

Ze zijn sinds november 2021 vertrokken uit hun huurwoning einde contract na honderden pogingen te doen reeds half jaar op voorhand hebben ze niets gevonden om te huren door geen nieuw vast adres op te geven werden ze allen geschrapt uit het bevolkingsregister gevolg ongeldige papieren in hun eigen land wagen kon dus ook niet meer ingeschreven blijven etc.. werk kwijt,

Reeds 9 maanden dat dit gezin rondtrekt van regio naar regio in de winter konden ze nog her en der vakantiehuizen huren,chalets, caravans aan heel dure prijzen ondertussen moeten ze leven van hun 2dehands spullen en van camping naar camping verhuizen waardoor ze niet lang genoeg in 1 gemeente kunnen verblijven om geholpen te worden van het OCMW moeten minstens 4 tot 6 maanden op 1 locatie kunnen verblijven voor de trage rompslomp van onze nette overheid!

OCMW kan ze niet helpen met een woning ook niet financieel enkel met de voedselbank.

Wij hadden hun graag geholpen aan een woonst elke bijdrage hoe klein ook betekent dat we ze beter kunnen helpen om hun leven terug op te starten en een dak boven het hoofd te voorzien en een adres zodat ze terug aan het werk kunnen zodat ze deze benarde situatie achter hun kunnen laten en hun kinderen een mooie toekomst kunnen bieden.

Als we ons doel bereiken kunnen we deze mensen reeds goed op weg helpen halen we het niet zullen we ze toch ook al met iets kunnen van dienst zijn.

 

Iemand wat grond beschikbaar of wat dan ook beschikbaar kan stellen om ze te laten verblijven om hun papieren terug in orde te brengen is zeker ook welkom. Bvb stukje bos,weide, recreatiegrond, een tuin, schuur,… wat dan ook kan ook zeker een grote hulp zijn.

Kun je financiële hulp niet geven deel dan onze actie dat is eveneens een grote hulp🫶🤗

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 21/06/22
Vu 603x

Campagne organisée par:

Bert Six

Bert Six

 

Faire un don Soyez les premiers à soutenir cette campagne !

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 21/06/22
Vu 603x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Vivre Enfants / Jeunes Famille Calamité
Rapporter un abus