FIP kitten Incir

FIP kitten Incir

Mijn kleine Incir van 7 maanden heeft sinds 15-12 de diagnose FIP.

 

Mijn beste vriendin en ik hebben een kitten van 7 maanden oud. 
Helaas hebben wij gister te horen gekregen dat zij besmet is met FIP. 
Voor het behandelen van FIP kunnen wij flacons bestellen om dit als injectie aan haar toe te kunnen dienen. 
beide zijn we nog studenten en is dit bedrag voor ons moeilijk te behalen, vandaar dat wij hulp vragen voor onze kleine Incir

 

Een farmaceutisch bedrijf in Amerika genaamd Gilead Sciences heeft het patent op GS-441524 (de werkzame stof). GS blokkeert de vermenigvuldiging van het FIP virus, waardoor het immuunsysteem het virus kan verwijderen uit het lichaam.

Gilead weigert om het medicijn goed te keuren voor de dierengeneeskunde. Ze zijn bang dat de goedkeuring voor dierengeneeskundig in de weg kan zitten voor de productie van humane medicijnen.

De GS-441524 is een component van het medicijn Remdesivir wat door Gilead op de markt is gebracht als medicijn tegen Covid-19. Tot nu toe bestaat het vermoeden (door Dr. Pedersen) dat Remdesivir het zelfde effect op FIP zou kunnen hebben als de GS-441524. Echter blijft het tot nu toe een wetenschappelijke gok, omdat er nog geen onderzoeken naar gedaan zijn.

De vraag blijft ook of en wanneer remdesivir verkrijgbaar zal zijn voor veterinaire doeleinden. De prijs van remdesivir zal waarschijnlijk overeenkomen met de merken GS-441524 die er nu zijn.

Omdat de GS duidelijk bewezen heeft FIP te genezen, zijn Chinese bedrijven zonder licentie de GS gaan produceren om toch zo veel mogelijk katten te kunnen redden.

Omdat het medicijn dus geen officiële licentie heeft voor de dierengeneeskundig, kunnen dierenartsen het niet voorschrijven of gebruiken.

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 16/12/22
Vu 276x

Campagne organisée par:

Zehra Ormanci

Zehra Ormanci

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 16/12/22
Vu 276x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Soins Animaux Santé
Rapporter un abus