FIP behandeling kitten mats

FIP behandeling kitten mats
Demi Valkenburg

Mats 1 jaar. Hij heeft FIP dit is helaas dodelijk zonder medicatie.Ik kan zijn behandeling niet betalen. Alsjeblieft help ons

 

Faire un don Soyez les premiers à soutenir cette campagne !

Hallo iedereen 

Mijn naam is Demi. Ik heb 2 katten, nya en mats.

Mats is een kitten van 1 jaar oud. 10 maanden geleden hebben wij hem geadopteerd vanuit het asiel. Mats is vanaf het begin al een bange kat. Hij moest heelt erg wennen aan zijn nieuwe huisje en zijn nieuwe zusje (nya ook een poes 1 jaar oud). Maar na 2 maanden van ons best doen hem op zijn gemak te laten voelen en thuis te laten voelen was dat ons gelukt. 

Mats werd vooral echt mijn grootste vriendje, hij volgde me overal naartoe, werd graag geaaid en wilde altijd op mijn schoot zitten. Ik kon nergens naartoe of ik hoorde hem al achter mij aan tippelen. 

Helaas verandere dit gedrag van de een op de andere dag en was hij weer een hele bange kat die we absoluut niet mochten optillen. Als we in zijn buurt kwamen rende hij al weg en overdag verstopte hij zich overal waar hij maar kon (zoals in de kattenbak in zijn eigen behoeftes). Ik heb hem meerdere keren medisch laten nakijken waaruit de eerste paar keer niks aan de hand leek te zijn. Toen hebben we veel andere dingen geprobeerd maar niks leek te helpen. 

Ik ben toch nog 1 keer teruggegaan naar de dierenarts. Ze zagen dat Mats heel veel was afgevallen (en anorexia had) en dat hij zeker pijn had. 

Na een bloedonderzoek bleek dat hij hele hoge onstekingswaardes had en hadden ze al een vermoeden van FIP. Om hier zeker van te zijn hebben ze nog een onderzoek gedaan. Toen kreeg ik uiteindelijk de uitslag en was het inderdaad FIP. 

FIP is helaas een dodelijke ziekte als dit niet behandeld word. Maar door alle kosten die wij al hebben gemaakt en het feit dat we financieel niet ruim zitten kunnen wij dit niet betalen. We hebben ons best gedaan Mats zo veel mogelijk te helpen maar het financiële gedeelte laat het ons niet toe. 

Wij zijn er kapot van dat we zonder hulp niks voor onze lieve kat kunnen beteken en hopen dat er mensen zijn die ons zouden willen helpen. Elke euro telt en zijn we ontzettend dankbaar voor. 

Alvast super bedankt voor de hulp en dat u de tijd heeft om het dit bericht te lezen. 

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré 7 heures il y a
Vu 5x

Campagne organisée par:

Demi Valkenburg

Demi Valkenburg

 

Faire un don Soyez les premiers à soutenir cette campagne !

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré 7 heures il y a
Vu 5x
Widget du site web
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Animaux Santé
Rapporter un abus