Christa collecte pour: FIGHT TO CANCER

FIGHT TO CANCER
Christa Wickenhagen

Fight to cancer met Gym Dordrecht. We bundelen onze krachten samen om te vechten voor mensen die leven met kanker.

 
0 € récoltés

Fight to cancer met Gym Dordrecht

Gym Dordrecht werd uitgedaagd door de gemeente Dordrecht om een leuke sportactiviteit te organiseren tijdens de nationale sportweek. Liliane (eigenaresse van Gym Dordrecht) gaat er een speciale dag van maken waarin de slogan “De Gym met aandacht voor jou…” tot haar recht zou komen. In samenwerking met  Fortius en Functional Movements gaat dit een fantastische dag worden.

Deze dag is bedoeld om iedereen samen te brengen, een dag om te laten zien dat we de krachten samen bundelen. Om de mensen die op dit moment vechten voor hun leven een hart onder de riem te steken, maar ook de mensen die herstellende zijn van de ziekte. En laten we vooral niet vergeten een moment stil te staan bij de mensen die ons lief zijn en we hebben verloren in deze strijd.

Waarom doe ik mee?

Omdat ook ik te veel mensen om me heen zie vechten tegen deze verschrikkelijke ziekte. En stuk voor stuk zijn ze zó sterk en blijven ze het positief bekijken. Ik ben zo ontzettend trots op al deze familieleden en vrienden, maar voel me vaak machteloos. En weet soms de juiste woorden niet te vinden om ze te steunen. We kunnen zo weinig doen. 

En daarom wil ik deze dag meevechten. Een symbolische klap uitdelen aan de ziekte. En geld ophalen waarmee wat lichtpuntjes, of in ieder geval mooie herinneringen, gemaakt kunnen worden. 

Programma Fight to Cancer

10:00 Welkom

10:30 Run for life lange afstand loop

10:30 Round 1 Fight to Fight (Ervaren boksers)

11:30 Round 2 Learn to Fight (Beginners)

12:30 Round 3 Buddy Fight (Ervaren & beginners mix)

12:30 Dance for life

13:30 Round 4 Family Fight (Ouders, kinderen, alle leeftijden)

14:30 Round 5 Boks coaching. Boksen word als middel ingezet, er word gewerkt aan emotionele, fysieke en mentale weerbaarheid. 

15:30 No Konock-Out (eindprogramma boks coaching)

16:00 Slot

Goede doel

De opbrengsten gaan naar Helianthus te Dordrecht, Centrum leven met en na kanker. Hier wordt met behulp van vrijwilligers een veilige plek gecreëerd voor iedereen die met kanker te maken heeft. Zij bieden een luisterend oor en organiseren diverse activiteiten. 

Oktober is de maand in het teken van borstkanker. Helianthus organiseert dan een verwendag voor haar gasten. Een deel van de donaties zal dan ook gaan naar de lunch voor deze dag.

Word jij mijn persoonlijke sponsor? 

Ook jij kent vast iemand die vecht of heeft gevochten tegen kanker. Door deel te nemen aan deze dag of mijn persoonlijke sponsor te worden vecht je mee! We bundelen de krachten samen. 

Mises à jour

Chargement...
Démarré sur 2/08/23
Vu 390x

Collecteur pour cette campagne:

Christa Wickenhagen

Christa Wickenhagen

 
0 € récoltés

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 2/08/23
Vu 390x
Widget du site web
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue