Eindelijk een thuis

Eindelijk een thuis

Huiselijk geweld. Alles achter moeten laten. Na 2 jaar een huis. Nu nog een inboedel voor een nieuwe start!

 

Faire un don Soyez les premiers à soutenir cette campagne !

2 geleden had ik eindelijk de moed om alles achter mij te laten. Ik heb mijn kans gegrepen en ben met mijn zoontje gevlucht van mijn ex partner, zijn vader. Na ander half jaar in een dakloze opvang te hebben gewoond hebben mijn zoon en ik eindelijk een nieuwe woning gekregen. Ik ben onbeschrijfelijk dankbaar met de woning. Een nieuwe start een eigen veilige leven. 
 

Mijn zoontje van 4 en ik staan er echt alleen voor. Alle familie en vrienden in ons netwerk hebben wij achter moeten laten om zelf veilig te zijn. Niemand en niets op terug te vallen,  en al voel ik mij enorm gezegend en rijk met het feit dat ik een veilige plek heb gevonden voor mijn zoontje en mijzelf waar wij samen veilig vertrouwd en rustig ons leven kunnen opbouwen, zouden mijn zoontje en ik ons ook heel graag thuis willen voelen. 
 

Wij hopen dat er mensen zijn die ons deze nieuwe frisse start gunnen en ons willen helpen met een donatie voor onze inboedel, alleen de noodzakelijke inboedel zodat wij gauw kunnen intrekken. 
 

Noodzakelijk:

vloer 60m2 gordijnen slaapkamer zoontje, wasmachine, koelkast, kinderbed, bed moeder. Kledingkast, gasfornuis, bank, tafel, televisie

ons dank zou enorm zijn! 
 

 

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 24/03/21

Campagne organisée par:

Esmee De wit

Esmee De wit

 

Faire un don Soyez les premiers à soutenir cette campagne !

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 24/03/21
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Vivre
Rapporter un abus