Dierenartskosten van de lieve Atlas

Dierenartskosten van de lieve Atlas

Onze lieve hond Atlas zijn poot op twee ongelukkige plekken gebroken en de dierenartskosten zijn bijna niet te betalen..

 

Atlas, geboren op 12.04.22.
75% Australian Sepherd x 25% Labrador.
Karakter: Trouw, speels, knuffelig en avontuurlijk.

Atlas is een geweldig lieve hond die bij ons uit het nest komt. Jammer genoeg heeft hij in zijn jonge leven nog niet heel veel geluk gehad. Zo heeft hij nu zijn poot op twee plekken gebroken. De schade is zo dusdanig dat de breuken met platen vast moesten worden gezet.

 

Nu ervaart iedereen hoe de wereld steeds een stukje duurde wordt, voor veel mensen is een normaal leven eigenlijk al onbetaalbaar. Voor de nieuwe baasjes van Atlas is dit dan ook een extra harde klap. De dierenarts vraagt zeker meer dan 4500,- om (bijna) alle kosten te dekken. Geld wat we gewoon niet zomaar even van de rekening af kunnen halen of überhaupt nog op onze rekening hebben staan. 
Door deze flinke klap word je weer even van je roze puppy wolk getrokken en extra hard met je neus op de feiten gedrukt. Het leven is niet zo vanzelfsprekend, zeker niet wanneer je hart voor je dieren hebt en deze ook graag wilt volledig wilt kunnen rond laten rennen.
 

Daarom vragen wij hulp van de echte dierenvrienden, hondenbaasjes en andere goedwillige personen die misschien 1 of 2 euro kunnen missen.
Het lijkt misschien niet veel, maar alle kleine beetjes helpen.
Wij willen graag dat Atlas volledig herstelt en zij weer van elkaar kunnen genieten als blij gezin.

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 4/11/22
Vu 1223x

Campagne organisée par:

jacqueline moll

jacqueline moll

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 4/11/22
Vu 1223x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Bonne Cause
Rapporter un abus