Camping Switch

Camping Switch

Graag willen we jongeren in hun kracht zetten en mensen met elkaar verbinden. Dit hopen wij te realiseren met ons evenement!

 

Hallo allemaal! 

Wij zijn een werking van De Wissel vzw, namelijk “De Switch” in Holsbeek. Een groeiplek voor meisjes tussen 14 en 18 jaar met een hobbelig parcours. Verantwoordelijkheid en verbinding staan centraal in onze begeleiding en ons samenleven. In dit gezellige huis kunnen de meisjes groeien en handvaten vinden om daarna verder te bouwen aan hun toekomst. 

Onze werking heeft zich gebaseerd op het tv-programma ‘De Kemping’. Dit concept vormt de basis voor het evenement dat wij, als bewoners van De Switch samen met iedereen die ons een warm hart toedraagt, willen oprichten. Net als in dit programma beschikt De Wissel vzw over een beperkt budget om deze droom werkelijkheid te maken. Daarom hebben wij besloten een crowdfunding op te starten met behulp van enkele UCLL-studenten.   

Door dit fijne project willen wij samen met onze jongeren ontdekken dat we samen verder komen dan alleen en dat er veel rijkdom ligt in een zorgzame buurt waar mensen elkaar ontmoeten. Er zal dus van maandag 21 augustus tot vrijdag 25 augustus 2023 een soortgelijke camping georganiseerd worden in Wezemaal waar iedereen welkom is om deel te nemen aan leuke workshops en vele randactiviteiten. 

Bedrijven die graag hun steentje willen bijdragen en de camping willen sponsoren, kunnen een mailtje sturen naar jens.vandebroek@wissel.be voor meer informatie. 

Voor giften vanaf 40 euro ontvangt u een fiscaal attest. 

Mises à jour

Chargement...

Collecteurs

Chargement...
Démarré sur 17/02/23
Vu 1330x

Campagne organisée pour:

De Wissel vzw, afdeling De Switch

De Wissel vzw, afdeling De Switch

Campagne organisée par:

Jens Vandebroek

Jens Vandebroek

 

Dons

 
Afficher tous les dons
Démarré sur 17/02/23
Vu 1330x
Website widget
Ajouter un widget de cette campagne à un site web ou un blogue
 
D'autres collectes de fonds dans: Soins Fondation / VZW Événement
Rapporter un abus