Wil jij mij helpen om mij een kans te geven om te groeien?

Wil jij mij helpen om mij een kans te geven om te groeien?

Een bestelbusje op mij professionele zzp toekomst te starten!

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hoi allemaal!

Niet helemaal mij ding om aan hulp te vragen maar toch besloten om het te doen in de hoop op een betere zelfstandige toekomst.

Mijn leven is nogal een hobbelige weg. Ik ben bijna 31 maar heb al leven gehad met vele ups en downs. 

Tot mijn 18e was ik gewoon het zorgeloos kind die genoot van het leven. Enkele dagen naar mijn 18e verjaardag veranderde dat voorgoed. Mijn moeder is op de fiets gestapt en letterlijk weggefietst en nooit meer teruggekomen. Mijn vader en ik bleven achter en wat volgde was een scheiding. Tot op de dag van vandaag zit ik nog met vragen waar ik nooit een antwoord op zal krijgen.

Toen mijn moeder vertrokken was moest ik opeens voor mij eigen zorgen en mijn druk maken om grote mensen zaken. Ik ben een vechter en geef niet snel op dus ik zette mijn schouders eronder.

Helaas bleek mijn moeder schulden achtergelaten te hebben wat er ook voor zorgde dat wij ons huis kwijtraakte en dakloos werden. 

Mijn vader en ik hebben toen een tijdje op straat geleefd en geloof mij dat gun je niemand. Gelukkig kwam er op een gegeven moment hulp van mijn vader zijn werkgever wat uiteindelijk ook resulteerde in een nieuw huisje.

Alles leek ons toe te lachen maar toen barste mij bom mentaal. Naar een tijd lang doorgaan op de automatische piloot kwam al mijn verdriet er om het in de steek gelaten te worden door mijn moeder eruit. Ik was op en ik wou niet meer verder. Toen heb ik besloten om een einde aan mijn leven te maken. Die pogingen zijn mislukt maar zorgde ervoor dat ik wel mensen om mij heen kreeg die mij steun gaven.

Mede door deze mensen heb ik mijn vwo diploma nog weten te halen wat eigenlijk eerder het plan was maar door het vertrek van mijn moeder anders is gelopen.

Dolgraag wou ik verder studeren de studie rechten. Helaas is dit niet gelukt door de financiële kant maar ook door een sociale angststoornis die aan het licht kwam.

Ik raak nogal in paniek en vol angst in sociale situaties wat ook weer lichamelijke klachten geeft. Dit is een diepgeworteld probleem wat ik tot op heden probeer te blijven verbeteren.

Door deze heftige angststoornis was het ook nogal moeilijk om een werksituatie vol te houden ondanks dat ik dolgraag werk en hard!

Inmiddels heb ik al ruim 1,5 de ideale oplossing gevonden om mij nuttige te maken, actief bezig zijn en mijn eigen centjes te verdienen!

Ik ben sinds 1,5 jaar bezig als koerier via een tussen bedrijf. Autorijden is iets wat ik dolgraag doe en ultiem van kan genieten! Ik kies mijn eigen opdrachten uit en haal dan pakketjes op voor particulieren. 

Dit gaat zo goed en ik heb ook vele goede reviews en terugkerende klanten. Omdat ik hier echt mij plezier in ondervindt wil ik het graag uitbreiden. 

Wat essentieel is voor dit is een busje. Dit kan er voor zorgen dat ik meer opdrachten kan aannemen en grotere opdrachten. In de hoop om te kunnen groeien naar echt een succesvol zzp bedrijf! Natuurlijk blijf ik realistisch en alles stap voor stap.

Helaas heb ik niet de financiële middelen om een degelijk busje te kopen daarom vraag ik om hulp. Zou jij mij willen helpen? Ik ben je in ieder geval eeuwig dankbaar!

Liefs, Ilona

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 8/07/2023 gestart
26x bekeken

Actie georganiseerd door:

Ilona Wittenberg

Ilona Wittenberg

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 8/07/2023 gestart
26x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Bedrijven
Misbruik melden