Wij hebben uw hulp nodig om dromen te realiseren!

Wij hebben uw hulp nodig om dromen te realiseren!
Nederlandse Calisthenicsbond

Helpt u mee dromen realiseren? We hebben uw (financiële) hulp nodig om de plannen te verzilveren tot ooit goud!

 

NLCB is één van de eerste calisthenics sportbonden in een tijdperk dat men nog geen eens wist hoe men "calisthenics" (Kalewatte?) moest uitspreken. We zijn de bond gestart om de sport verder op weg te helpen om sportdromen te realiseren, ongeacht het doel. Het verder brengen van een relatief jonge sport betekent ook pionieren, testen, innoveren en voorop lopen. Veel zaken zijn nog onbekend binnen de calisthenics sportwereld. We zijn uitdagingen niet uit de weg gegaan om allerlei initiatieven en onderzoeken op te zetten die tot doel hebben om de sport te professionaliseren. Dit heeft voor investeringen gezorgd en geleid tot waar we nu staan en dat we een beroep doen op uw steun om verder te bouwen.

Calisthenics is geschikt voor iedereen die zijn of haar lichaam wil versterken en zijn prestaties wil verbeteren. Krachtopbouw, coördinatie en een goede balans zijn voor ieder mens van groot belang in het dagelijks leven of bij het beoefenen van een sport. Dankzij calisthenics verbeter je de motoriek van je hele lichaam, wat een belangrijke voorwaarde is voor goede sportprestaties. Binnen de calisthenics sportwereld zijn er verschillende disciplines waaronder Freestyle. De sport is snel, dynamisch en gaaf om te doen, maar ook erg gaaf om naar te kijken! Het toonbeeld dat het onmogelijke mogelijk is op eigen (lichaams)kracht. Graag blijven we deze boodschap doorgeven aan de volgende generaties; I'Mpossible!

Calisthenics geeft kracht, stimuleert, inspireert en brengt mensen in beweging. De focus op je training versterkt ook de mentale overwinning om door te zetten en niet op te geven. Het is aan ons allen om een houvast te bieden door een sportklimaat te creëren dat uitnodigt tot bewegen op elk niveau, mensen samenbrengt en sportdromen mogelijk maakt, van buiten spelen tot Olympische Spelen. Het toewerken naar een gezonde, sociale en sportieve samenleving. Aan die toekomst bouwen we elke dag voort. 

Als bond zijn we continu bezig met de toekomst van morgen. De sport is zo enorm gegroeid, dat wij dit niet langer enkel op onze schouders kunnen dragen. Het bereikt zoveel mensen en kan zoveel teweeg brengen richting een gezonde en sociale samenleving, dat we schouder aan schouder staan in deze missie.

Helpt u mee dromen realiseren?
Wij bedanken u alvast voor uw steun!

Met sportieve groet,
Nederlandse Calisthenicsbond

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 29/04/2023 gestart
425x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Nederlandse Calisthenicsbond (NLCB)

Nederlandse Calisthenicsbond (NLCB)

Actie georganiseerd door:

Nederlandse Calisthenicsbond

Nederlandse Calisthenicsbond

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 29/04/2023 gestart
425x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog