Wie help prins

Wie help prins
Brigitte Van Bellingen
Deel deze actie via:

Door oplopende kosten voor Prins in de ziekenhuizen doen we een oproep om hun financieel te steunen

 

Wie kan ons helpen, we zijn dringend op zoek naar gespecialiseerde  MDL arts voor onze zoon bijna 18 jaar. Hij heeft een  mentale en motorische beperking,  met een short bowel syndroom obstructie aan de ileo.  een sepsis, om goed te zijn zou zijn port a cath eruit moeten daar deze ook geinfecteerd is, daar deze al meermaals vervangen werd, zijn de toegangswegen beperkt. Opties zijn een centrale of hickmann zodat hij verder gevoed kan worden, helaas word hem deze laatste kans geweigerd, kreeg door universitair ziekenhuis dnr codes waar we niet  achter staan.

het ziekenhuis waar hij nu opgenomen is , is niet gespecialiseerd voor dit soort darm problemen. Ze doen er wel alles aan om met antibiotica de sepsis te onderdrukken, en dat de obstructie hopelijk van zelf oplost.

Vandaar onze oproep naar een gespecialiseerde MDL arts die onze zoon toch nog wil onderzoeken, een second opinion kan geven, eventueel kan behandelen. we zijn er ons van bewust ,dat de tijd dringt,hoe langer dat hij met een geinfecteerde poort catheter zit, hoe moeilijker zijn sepsis onder controle te krijgen is.

Nederland zijn gespecialiseerde  MDL artsen met heel goede referenties, ook voor dunne darm transplantaties met goede resultaten. helaas met lange wachtlijsten  en  serieus prijskaartje als buitenlander heb gisteren  nog gebeld. Zonder verwijzing  van MDL arts België is eerstkomende afspraak eind oktober, deze tijd hebben we helaas niet.

We doen deze oproep daar onze kanjer veel te levenslustig is om hem zomaar op te geven,  mijn buikgevoel zegt, gelijk bij de vorige keren, dat er iets over het hoofd gezien word, vandaar aub help ons met  dit verder te delen zodat we onze kanjer kunnen helpen. via pb contactgegevens te verkrijgen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17/07/2022 gestart
375x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Brigitte Van Bellingen

Brigitte Van Bellingen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17/07/2022 gestart
375x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden