Warmtecabine

Warmtecabine

Warmte tot diep in de spieren voor helend effect

 

Al jaren loop ik van de ene specialist naar de andere. Ik heb al verschillende medicaties getest, verschillende hobby's geprobeerd (lopen, yoga, meditatie etc.), een traject in de pijnkliniek gevolgd (9maanden lang 2x/ week), kinesist, osteopaat, psycholoog, maar tevergeefs. Dit allemaal heeft me al +€8000 gekost, reeds rekeninghoudend met de lichte terugbetalingen van de mutualiteit..

Mijn levenskwaliteit is met 75% afgenomen: 50% werken (hele opgave), amper huishouden, geen hobby's meer, sociale activiteiten vaak afzeggen.. Allemaal door de pijn.

Overwinteren heb ik onder de loop genomen maar blijkt niet zo evident omwille van de jaarlijks terugkerende hoge kosten en de te lange termijn voor de werkgever.

Deze warmtecabine is een eenmalige aankoop en beschikt over goede, geloofwaardige reviews en techniek. Dit is momenteel het enige hoopgevende op een aangenamer en pijnvrijer leven. 

Het effect van deze cabine dringt door tot in de spieren itt andere infraroodcabines die enkel tot de huid doordringen en dus geen langdurig effect geven.

Het bedrag voor deze aankoop heb ik helaas niet meer in mijn eigen spaarpotje zitten. Indien jij mij dus een klein beetje zou willen helpen is dit voor mij al een grote hulp. 

Help jij mij mee op weg naar een pijnvrijer/ klachtenvrijer leven zodat ik meer kan genieten en terug zaken kan hervatten? Alvast bedankt 🥰

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28/05/2024 gestart
172x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Yasha Baetes

Yasha Baetes

Actie georganiseerd door:

Yasha Baetes

Yasha Baetes

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28/05/2024 gestart
172x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden