Sofie collecteert voor: Wandel of steun mee Ari’s droom

Wandel of steun mee Ari’s droom

We zoeken sponsoren voor een wandeluitdaging, zodat we Ari kunnen helpen haar dromen waar te maken.

 
€ 0 ingezameld

Hallo

In onze vrienden- en kennissenkring is Ari geen onbekende. Negen jaar geleden stelde men na tal van onderzoeken de zeldzame ziekte MLD, metachromatische leukodystrofie, vast.  Dat is een stofwisselingsziekte waarbij zenuwcellen worden aangetast. 

Vorig jaar werd bij Ari een snellere achteruitgang vastgesteld waardoor ze nu volledig rolstoelafhankelijk is.

Dit zorgt ervoor dat voortdurend mee-evolueren in Ari’s niet meer kunnen nodig is, huis aanpassen, auto aanpassen, levensstijl aanpassen, dromen bijsturen,..

Bij de pakken blijven zitten is natuurlijk geen optie en ondertussen werden reeds verschillende zaken ondernomen om Ari te helpen:

  • Het huis is aangepast.
  • Een zwembad werd aangelegd omdat dit haar spieren soepeler maakt en het haar enige manier is om zelfstandig te bewegen.
  • Een minibus werd aangeschaft om haar comfortabel te kunnen vervoeren.

Maar dit zijn natuurlijk dure aanpassingen en hiermee zijn we er ook helemaal nog niet.

Een zwembadlift wordt nu noodzakelijk om Ari van haar rolstoel in het water te heffen en vice versa.  Dat is onze droom!  Zonder uw hulp is het voor ons onmogelijk. 

Maar er is meer: Ari wordt dit jaar 16 en wil super graag naar New York om dat te vieren. Deze uitstap met zorgverpleegkundige en haar beste vriendin, die Ari er natuurlijk bij wil, is financieel niet haalbaar gezien de eerder vernoemde dringende investeringen van zwembadlift en minibus.

We willen helpen Ari haar droom te verwezenlijken!!

Maar dat willen we niet zomaar doen door mensen te vragen ons financieel te steunen, we willen daar graag zelf ook een uitdaging aan koppelen:

Op 21/22 Juni 2024 is er de 43ste nacht van Vlaanderen in Torhout, daar willen verschillende mensen de 42km wandelen voor Ari en zich dus laten ‘sponseren’.

Wil jij ook helpen de dromen van Ari waar te maken, aarzel dan niet om de wandelaars aan te moedigen door deze actie te steunen!

We hebben het doel op 15000 euro gezet, hiermee kunnen we zowel de zwembadlift als de reis naar Amerika bekostigen. Maar de kosten stoppen daar natuurlijk niet.

Ari en haar familie zal je alvast zeer dankbaar zijn.

Updates

Laden...
op 6/03/2024 gestart
31x bekeken

Collectant voor deze actie:

Sofie Debergh

Sofie Debergh

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 6/03/2024 gestart
31x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog