Velocity Ladies 5 jaar!

Velocity Ladies 5 jaar!
Velocity Ladies

Het is feest! Velocity Ladies fietst alweer 5 jaar door Nederland. Super trots zijn wij op onze paarse meiden.

 

Velocity Ladies zet zich als vereniging in om het vrouwenwielrennen in de breedte nog groter en beter te maken. Onze activiteiten zijn voor vrouwen, door vrouwen. Want samen fietsen is gewoon gezelliger. We organiseren onder andere fietsritten voor verschillende snelheidsgroepen, leerzame vaardigheidstrainingen en gezellige clinics.

We zijn gevestigd in 6 steden: Eindhoven, Den Bosch, Lisse, Venlo, Amsterdam en Nieuwegein. En vanaf 2024 vers in Roermond. In deze 6 steden rijden samen 200 Velocity Ladies mee.

En dit jaar bestaan we 5 jaar. En dat moet gevierd worden! Er staat een prachtig lustrum jaar met veel activiteiten op de planning. Van samen de AGR fietsen naar een wielercafe tijdens het Velocity weekend. En van een feestelijk lustrum shirt tot een mooie feestdag in juni.

Graag willen we de feestdag en het wielercafe voor iedereen toegankelijk te maken (zonder eigen bijdrage). Natuurlijk steunen onze sponsoren deze activiteiten, maar we zijn op zoek naar meer sponsoren en lieve mensen die ons willen helpen.

Dus draag je Velocity Ladies en onze leden een warm hart toe? Steun ons, we zijn blij met elke bijdrage en alle beetjes (ook grote) helpen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19/01/2024 gestart
637x bekeken

Actie georganiseerd door:

Velocity Ladies

Velocity Ladies

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19/01/2024 gestart
637x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog