Van Dromen tot een Medische Nachtmerrie: Niels' Oproep voor Steun'

Van Dromen tot een Medische Nachtmerrie: Niels' Oproep voor Steun'
Niels Vanbelleghem

Na een ongeloofelijk aantal opeenvolgende ernstige medische aandoeningen vecht Niels voor herstel. Steun zijn strijd.

 

Niels, ooit een gedreven ondernemer met drie bloeiende winkels, zag zijn levenswerk verwoest door een sluwe oplichter. Een reeds beladen jeugd, gecombineerd met deze zakelijke tegenslag, stortte hem in een diepe depressie en burn-out. Dit resulteerde in een opname in een psychiatrische instelling en een jaar van intensieve ambulante zorg.

 

Toen Niels zich voorbereidde op een nieuwe start, werd hij geconfronteerd met een zeldzame medische complicatie: een extreme rhabdomyolyse, met een ongekend hoge CK-waarde van 165.000. Uit onderzoek bleek dat Niels slechts de tweede persoon ter wereld was die dit overleefde. Deze aandoening bracht hem aan de rand van de dood op de intensive care. Maar zijn gezondheidsuitdagingen hielden daar niet op. Een ernstige rugaandoening vereist nu een dringende operatie. Echter, recente levercomplicaties hebben deze noodzakelijke ingreep vertraagd.

 

Nu, op 36-jarige leeftijd, heeft Niels deze beproevingen grotendeels alleen doorstaan, zonder de steun van familie of een uitgebreid sociaal netwerk. Ondanks zijn onafhankelijke aard en terughoudendheid om hulp te vragen, wendt Niels zich nu tot de gemeenschap. Zijn verzoek is bescheiden: een steuntje in de rug om de oplopende medische en aanverwante kosten te dekken, zodat hij zijn pad naar herstel kan voortzetten en uiteindelijk weer kan bijdragen aan de samenleving.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18/10/2023 gestart
92x bekeken

Actie georganiseerd door:

Niels Vanbelleghem

Niels Vanbelleghem

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18/10/2023 gestart
92x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog