Tafel van 10 Kersttombola 2021

Tafel van 10 Kersttombola 2021
Wim Coel

inrichting woonhuis voor tien jong-volwassenen met een beperking

 

Tafel van 10 heeft het engagement opgenomen om fondsen te werven voor de inrichting van dit woonhuis. Mensen met een beperking hebben ook op dat vlak speciale noden. Met een budget van 35.000 euro hopen we aan een groot deel van die noden tegemoet te kunnen komen.

Om dit budget bij mekaar te krijgen, organiseren we een Kersttombola met als hoofdprijs een prachtige Ovale Stoofpan van Le Creuset (35 cm / 8.9 liter) met een winkelwaarde van 389 euro !!! Trekking op 23 december, rechtstreeks te volgen via facebook.
We danken iedereen die op welke manier dan ook bijdraagt om een aangepaste inrichting van het woonhuis mogelijk te maken.

Margot Geussens en Wim Coel

Wat is het profiel van de mensen die er komen wonen?
We stellen je graag één van hen voor:
Jonas is een lieve 22-jarige jongen. Hij heeft een ernstige vorm van autisme. Bovendien heeft hij een verstandelijke beperking. Hij functioneert op het niveau van een 4-jarig jongetje. Jonas denkt, voelt en leeft dus zo. Hij kijkt naar tekenfilmpjes van Musti en kleurt kleurplaten. Hij heeft constant iemand in de buurt nodig en kan maar korte, eenvoudige activiteitjes doen.
Voor Jonas en 9 andere jongvolwassenen met een beperking wordt dit kleinschalige woonhuis klaargestoomd. Ook zij verdienen een warm, kwaliteitsvol leven.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17/11/2021 gestart
1485x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Tafel van 10

Tafel van 10

Actie georganiseerd door:

Wim Coel

Wim Coel

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17/11/2021 gestart
1485x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog