Student Ondernemen wil afstuderen en bedrijf kunnen opzetten!

Student Ondernemen wil afstuderen en bedrijf kunnen opzetten!
amber Daver

Bedrijf willen opzetten tijdens afstuderen maar hier niet de financiële middelen voor hebben, mede door coronatijd...

 

Hoi lieve iedereen.

Ik ben Amber, 26 jaar oud en woonachtig in Sommelsdijk. 

In 2019 startte ik op de Hogeschool Rotterdam de Associate Degree opleiding: Ondernemen, om als student rond te komen werkte ik als freelancer in de horeca. Ik had immers een eigen appartement en 2 katten.

 In tijden van corona ging het helemaal mis, ik kon niet werken door de sluiting van horeca en had de overheid voor studenten / freelancers geen financiële hulp.  Mijn mentale gezondheid verslechterde en hier heb ik hulp voor gekregen. Deze situaties gaven mij een studievertraging van ruim 2 jaar. 

Momenteel heb ik alles opgepakt in september 2022 en ben ik bijna klaar met de studie, immers hoef ik nog maar 1 afstudeeronderdeel en 3 vakken af te ronden.

Toen ik eindelijk een goed business-idee kreeg ben ik keihard aan de slag gegaan en zelfs mijn docenten slaan stijl achterover van enthousiasme als ik ze inhoudelijk vertel hoe succesvol dit bedrijf kan worden. Als ik geen financiële zorgen had gehad had ik dit bedrijf direct opgestart! 

Om af te studeren is er op de Hogeschool van Rotterdam een demo-day (8 juni) waar ik betrokkenen/ geïnteresseerden mag uitnodigen om te komen kijken naar mijn bedrijfsconcept. Om deze demonstratie vorm te geven wil ik het nodige investeren om het bedrijf daadwerkelijk te lanceren en eventueel al producten te kunnen verkopen.

Financieel loop ik privé enorm achter de feiten aan, tijd om te studeren vs. tijd om te werken vs. enorm hoge zorgkosten die betaald moeten worden….

Al met al lukt het mij dus financieel niet om hetgeen neer te zetten 8 juni wat ik neer wil zetten en waarbij ik overtuigd ben dat die benodigdheden me veel kansen bieden.

Ik hoop via deze weg een startbedrag op te halen en een moeilijke tijd achter me te kunnen laten!

Donateurs kunnen privé een uitnodiging voor de demo-day ontvangen! Mocht je op andere manieren kunnen helpen of meer interesse hebben in het businessconcept stuur me dan gewoon een  berichtje!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14/04/2023 gestart
182x bekeken

Actie georganiseerd door:

amber Daver

amber Daver

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14/04/2023 gestart
182x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog