De actiebeheerder heeft het doneren gedeactiveerd. Doneren is niet meer mogelijk.

Steun Moniek (42) in haar oneerlijke strijd...

Steun Moniek (42) in haar oneerlijke strijd...

Helaas is onze lieve Moniek op 29-05-2024 overleden...zie laatste update

 
€ 0 ingezameld

Doneren is niet meer mogelijk

Hoe dan !!!!!!

Net als het onze lieve vriendin Moniek eindelijk een beetje mee lijkt te zitten (hulp/begeleiding voor haar 10 jarige zoontje Ryan die aan een zeldzame metabole ziekte lijdt, dochter eindexamens, lieve partner, leuke baan, huisje op orde) is haar wereld compleet ingestort.

Op 4 april kreeg Moniek de keiharde diagnose kleincellige longkanker met uitzaaiingen in haar beenmerg. Uitzonderlijk voor iemand van haar leeftijd en deze vorm is ook nog eens uiterst agressief. Mede hierdoor kwam Mo in aanmerking om deel te nemen aan een experiment in het Erasmus ziekenhuis. 

Inmiddels heeft zij besloten om deel te nemen aan dit experiment. De eerste kuur, 3 daagse opname met sessies chemo's en immunotherapie heeft ze inmiddels gehad. Deze kuur krijgt ze totaal vier keer met tussenpozen van drie weken. Dit gaat ontzettend zwaar worden….

Iedereen die Moniek een warm hart toe draagt, hoopt vurig dat deze behandeling aanslaat en daarmee de kwaliteit en duur van haar leven verbeterd, zodat ze nog lang kan genieten van haar kinderen, vriend Emiel, familie en vrienden. 

Hoewel we haar eindeloos bewonderen om de moed waarmee ze haar strijd aangaat en altijd positief in het leven probeert te staan, zien we haar ook gebukt gaan onder de financiële stress. Stress die ze op dit moment niet kan gebruiken!! Moniek heeft jaren als alleenstaande moeder een kleine beurs gehad en daardoor geen spaarpotje op kunnen opbouwen. De kosten lopen nu al op, terwijl ze door haar ziekte is teruggevallen is op ziektegeld. 

Daarom willen wij met deze steunactie jullie hulp vragen. Wij hopen dat jullie met een kleine of grote bijdrage mee willen helpen met de aanschaf van bijvoorbeeld een haarstuk, chemomuts, reiskosten en alle overige kosten die deze ziekte met zich mee brengt. Hiermee kunnen we Moniek ook de mogelijkheid bieden om wat leuke dingen te ondernemen met haar gezin om mooie herinneringen te maken. Zonder stress te hebben over de vraag of rekeningen en komende kosten betaald kunnen worden. Ze heeft die energie keihard nodig in haar strijd tegen deze vreselijke ziekte! 

Via deze link kun je informatie vinden over de experimentele behandeling die Moniek momenteel ondergaat.

https://www.kanker.nl/trials/1270-mk-7684a-008-studie-kleincellige-longkanker 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17/04/2023 gestart
26991x bekeken

Actie georganiseerd door:

Vrienden van Moniek (Mo)

Vrienden van Moniek (Mo)

 
€ 0 ingezameld

Doneren is niet meer mogelijk

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17/04/2023 gestart
26991x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog