Steun kleine Mila in haar grote strijd

Steun kleine Mila in haar grote strijd

"Ik heb geen goed nieuws. Het is een tumor." Op 18 december werd kanker vastgesteld bij Mila, mijn liefste metekindje.

 

Op 18 december 2022 werd kanker vastgesteld bij Mila, mijn liefste metekindje. Het was een neuroblastoom, een tumor die drukte op haar ruggengraat en zenuwstelsel.

Steun, lieve woorden en hulp kwamen van verschillende, soms onverwachte, hoeken. Ik richtte daarom deze crowdfunding op, voor iedereen die mee de financiële last wilde helpen te dragen. Nog eens dank aan iedereen die haar lieve ouders heeft gesteund tijdens die periode. De vreugde was groot toen in juni het bevrijdende nieuws kwam. 

Helaas, amper een maand later, is Mila al hervallen. Niet alleen begint de behandeling weer van nul, het traject wordt zwaarder en langer dan de vorige keer.

Alweer heb ik verschillende hartverwarmende berichtjes gekregen van mensen die (opnieuw) willen bijdragen aan de crowdfunding. Dat kan! Deze crowdfunding blijft actief. Alle bijdragen, hoe klein of groot dan ook, worden zeer geapprecieerd.

Het geld wordt gebruikt om het loonverlies te compenseren, om het stuk dat niet terugbetaald wordt (door de mutualiteit) en revalidatie te betalen, maar ook voor materiaal en activiteiten om haar te helpen verder ontwikkelen nu ze niet naar de crèche kan. Het geld dat over zou blijven, zal geschonken worden aan het Kinderkankerfonds.

Wie graag updates krijgt over het ziekteverloop en hoe het gaat met Mila, kan hier terecht.

Groetjes en veel dank!

Lina

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22/01/2023 gestart
7428x bekeken

Actie georganiseerd door:

Lina El Bakkali

Lina El Bakkali

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22/01/2023 gestart
7428x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog