Steun het G-duiken in Vlaanderen

Steun het G-duiken in Vlaanderen
Deel deze actie via:

G-Duiken is een afdeling binnen de sportfederatie VVW die het duiken toegankelijk wil maken voor personen met een beperking

 

Dive+ Oostende is duikclub die al sedert 1994 bezig is met de uitbouw van het G-duiken in Vlaanderen. Om onze leden nog beter te kunnen helpen zijn we samen met de G-duikclub DiveCompany uit Beringen gestart met het uitbouwen van een nieuwe G-Duiken afdeling onder de vleugels van de Vlaamse Vereniging voor Watersport VVW. Ons doel hierbij is om open te staan voor iedereen, onafhankelijk van de duikfederatie waar iemand reeds aangesloten is, of reeds een brevet behaald heeft. Wij staan dus open voor alle duikers van Nelos, VVW, Padi, SSI,... Wij brengen de G-Duikers die hulp nodig hebben, en de ervaren duikers die willen helpen samen, zonder dat het petje dat ze ophebben (de federatie waar ze hun brevet behaald hebben) een belemmering mag zijn. Wij geloven er sterk in dat in Vlaanderen geen enkele duikfederatie sterk genoeg staat om het G-duiken alleen op een goede manier uit te kunnen bouwen, en dat open staan voor iedereen de enige goede weg is.

De afdeling G-duiken binnen VVW zal overkoepelend werken voor de bij haar aangesloten clubs en zorgen voor de verzekering van haar leden, de uitreiking van wereldwijd erkende brevetten, het opstellen van cursussen enz. Ze is dus verantwoordelijk voor het kader waarbinnen de aangesloten G-duikclubs kunnen werken.

Als startende overkoepelende G-sport afdeling kunnen we echter nog geen aanspraak maken op subsidies, maar we hebben uiteraard wel al kosten. Daarom zijn wij nog op zoek naar vele goede zielen om dit project mee te steunen. De ingezamelde middelen zullen gebruikt worden voor de organisatie van cursussen, en om de algemene werkingskosten te kunnen betalen.

Wil je ons steunen als bedrijf? Neem dan eerst even contact met ons op via info@g-duiken.be zodat we U een factuur kunnen bezorgen, en ook je logo kunnen vermelden op de sponsor pagina van onze website https://www.g-duiken.be/

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26/12/2022 gestart
814x bekeken

Actie georganiseerd door:

Lieven Geeraert

Lieven Geeraert

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26/12/2022 gestart
814x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog