Steun Gezin in Strijd Leukemie: Levensreddende Dendritische Celtherapie

Steun Gezin in Strijd Leukemie: Levensreddende Dendritische Celtherapie
Nina De Valkenaere

Dendritische celtherapie is een genezende therapie voor leukemie en kost €300.000-€350.000. De enige manier tot genezing.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Na twee keer kanker te hebben overwonnen, kreeg mijn vader in december 2023 opnieuw verwoestend nieuws: acute myeloïde leukemie. De standaard behandelingen met zware chemotherapie en stamceltransplantaties zijn te risicovol voor zijn reeds zwaar getroffen lichaam. Momenteel krijgt hij een behandeling die zijn levenskwaliteit probeert te behouden, maar deze biedt geen genezing en zal uiteindelijk stoppen.

Er is echter hoop. UZ Antwerpen werkt aan een baanbrekende klinische studie die eigen lichaamscellen gebruikt om acute myeloïde leukemie te genezen. Deze innovatieve behandeling, dendritische celtherapie, werd in 2020 succesvol toegepast bij een andere patiënt. Helaas wordt deze therapie nog niet erkend in België en wordt ze uitgevoerd in Nederland tegen een kostprijs van €300.000 tot €350.000. Voor ons gezin is dit een onhaalbaar bedrag zonder hulp.

Mijn vader is een vechter en harde werker. Ondanks zijn ziekte bleef hij zo lang mogelijk fulltime werken. Maar nu kan zijn lichaam het niet meer aan. Hij leeft geïsoleerd om infecties te vermijden, heeft wekelijkse ziekenhuisbezoeken en werd al meerdere keren opgenomen vanwege virale en bacteriële infecties die voor gezonde mensen onschuldig zijn.

Met jullie steun kan mijn vader een kans krijgen op genezing en een toekomst met zijn gezin. Elke bijdrage, hoe klein ook, brengt ons dichter bij de benodigde som voor deze levensreddende behandeling. Help ons om hem de kans te geven om te blijven vechten en zijn leven voort te zetten.

Dankjewel voor jullie hulp en steun. Deel alsjeblieft dit verhaal om onze vader te helpen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14/06/2024 gestart
18x bekeken

Actie georganiseerd door:

Nina De Valkenaere

Nina De Valkenaere

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14/06/2024 gestart
18x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog