Steun Femke op haar weg naar goud

Steun Femke op haar weg naar goud
Femke Mossinkoff

Mobiliteit is king als topsporter en student aan de TU Delft. Een auto geeft mij de benodigde vrijheid om beter te worden.

 

Mobiliteit is king als je aan topsport doet en studeert aan de TU Delft. Je gaat voor de snelste tijd, je geeft alles, echter zonder auto wordt het topsportleven wel een hele grote uitdaging. 

Ik ben Femke Mossinkoff -23 jaar- en rijd sinds 2017 schaatsmarathons. Vanaf 2021 doe ik in de zomer op internationaal niveau mee aan mountainbike wedstrijden. Sport betekent alles voor mij, het is mijn lust en mijn leven. Mijn doel is steeds beter te worden en altijd weer grenzen te verleggen. Hard werken om vervolgens weer sneller te gaan. Hier is veel voor nodig; een goede mindset, maar ook materiaal om mijn leven als topsporter en TU student iets makkelijker te maken. 

Het openbaar vervoer bijvoorbeeld is prima te doen, totdat het tegenzit. U herkent dat wel; vertraging, trein rijdt niet, je fiets mag niet in de spits… Dit zijn dingen waar ik vaak tegenaan loop. Een autootje zou dan ook geen overbodige luxe zijn, zeker nu ik in Delft studeer en internationale wedstrijden rijd.


Sinds drie jaar schaats ik marathons in de A-divisie voor team Van Ramshorst Renault. Komend jaar rijd ik voor team VGR Sport Vreugdenhil. 2024 trapte ik af met een hoogtepunt, namelijk de derde plek op de NK-marathon. Ik had de eer om naast achtvoudig Nederlands kampioen - Irene Schouten - op het podium te staan. Een ander mooi knalmoment was mijn werelduurrecord op natuurijs in 2022. Ik ben er trots op en u begrijpt; dit smaakt naar meer!


In de zomerperiode zit ik ook zeker niet stil. Mijn schaatsen ruil ik in voor de MTB (mountainbike) om als een lieve lust te trainen en wedstrijden te rijden. Dit doe ik bij het Visker Cycles MTB team. Uren maken en fit blijven om vervolgens vanaf september de ijzers weer onder te binden en mijn dromen waar te maken.

Met een bijdrage van 55 euro per jaar (een kleinere of grotere bijdrage mag ook!) bent u lid van de club van 55. Waarom 55 euro? 55 is mijn startnummer en een mooi symbool en podium voor deze club. Met alle leden deel ik mijn belevingen (en ontberingen) via mijn maandelijkse nieuwsbrief en via updates op mijn instapagina (FMossinkoff_club55) of facebook groep (Club van 55 Femke Mossinkoff) met informatie over wedstrijden, trainingen en ander sportgerelateerd nieuws.

Met uw steun kan ik investeren in een auto om efficiënter met mijn tijd om te gaan en de absolute top te behalen. Uw bijdrage is goud.

 Mijn dank is groot!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 6/04/2024 gestart
800x bekeken

Actie georganiseerd door:

Femke Mossinkoff

Femke Mossinkoff

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 6/04/2024 gestart
800x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Sport
Misbruik melden