Steun faith

Steun faith

Door een gesprongen milt moest faith een spoed operatie ondergaan en moest de milt verwijderd worden!

 

Hoi,

Laat ik mezelf even kort voorstellen;

Mijn naam is Kelly en ik ben 37 jaar. Van kinds af aan heb ik een groot hart voor dieren! Zo ben ik vanaf mijn 18 jaar als vrijwilliger actief aan de slag gegaan in het dierenasiel te Westerlo. Zo’n 6-7 jaar geleden ben ik hier helaas noodgedwongen mee gestopt. Ik vangde zoveel mogelijk katjes en hondjes op met een zwaar verleden. Maar zoals velen weten krijg je een sterke band met de diertjes en dat was bij mij het grote probleem. Ik kon ze niet meer afstaan omwille van de band die ik met hen had opgebouwd. Zo liep het al snel uit de hand en zorgde ik op een bepaald moment voor zo’n 27 katten en 7 honden. Dus je kan je wel voorstellen dat het een serieuze kost is, zeker als alleenstaande. Jammer genoeg zijn er in die 7 jaar tijd veel diertjes gestorven aan een ongeneeslijke ziekte of aan ouderdom. Hierdoor zorg ik op dit moment voor zo’n 7 katten en 3 honden. Ik heb dit 7 jaar altijd alleen kunnen trekken, maar helaas kan dit niet langer en zal ik noodgedwongen jullie steun moeten vragen.

Één van mijn hondjes (mechelaar “Faith”) werd dinsdag nacht plots heel ziek. Er zat bijna geen leven meer in. Bij de dierenarts moest ze onmiddellijk aan het infuus en werd er meteen een bloedonderzoek gedaan en een echo genomen. Het bloedonderzoek was geruststellend, maar op de echo was te zien dat haar milt serieus gezwollen was. Daarnaast waren er ook bloedingen in haar buik zichtbaar. Voor ik het goed en wel besefte lag mijn lieve Faith op de operatietafel (spoedoperatie). Al gauw werd er over een kostenplaatje gesproken van  1.524,53 euro voor de operatie, hospitalisatie en medicatie.

Het noodlot lijkt voor mij en mijn lieve diertjes niet te stoppen. Zo heb ik uitgerekend op Oudjaar één van mijn katjes moeten laten inslapen. Alweer zware kosten (700 euro). Hierdoor heb ik het geld niet om Faith haar operatie te betalen. Mijn  vrienden hebben me daarom aangeraden om een crowdfunding op te starten voor mijn lieve Faith. Omdat ik niet anders kan denk “laten we het proberen”. Ik heb met de dierenkliniek een akkoord kunnen maken dat ik tot eind deze maand (januari) de tijd krijg om het totale bedrag van 1.524,53 euro te betalen.

Faith en ik hopen uit de grond van ons hartje op jullie steun en zouden jullie hier ook ontzettend dankbaar voor zijn! 🙏

Alvast bedankt!

Kelly & Faith X

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11/01/2024 gestart
1300x bekeken

Actie georganiseerd door:

kelly wagemans

kelly wagemans

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11/01/2024 gestart
1300x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog