Steun een ander

Steun een ander
Deel deze actie via:

Het lijkt mij geweldig om rond te reizen en mensen te helpen. Hierbij worden de acties gefilmd om mensen bewust te maken.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo allemaal,

Mijn naam is Geoffrey en ik ben 30 jaar.

Ik kijk zo een beetje mijn hele leven video’s van mensen die ouderen helpen, maar ook mensen die het wat minder hebben of gewoon iemand zijn leven willen veranderen. Het lijkt mij dan ook geweldig om rond te reizen en dit soort mensen te helpen. Zo was er een man in Italië die een geheel park aan het aanvegen was, puur om in de samenleving te integreren. Het voelde dan ook heerlijk deze man in de ochtend een cappuccino aan te bieden en wat geld te doneren om hem te helpen een nieuwe bezem en hark te kopen.

Dit zou ik veel vaker willen doen en daarbij video’s maken om anderen bewust te maken van hoe zwaar het leven kan zijn. Het geld zal dan ook volledig uitgegeven worden aan het bereiken van een bestemming en het veranderen van iemands leven.

Mocht dit uitgroeien tot een grotere beweging zou het zelfs mogelijk zijn grotere projecten op te pakken zoals, scholen bouwen voor kinderen, hulp bieden na natuurrampen of zoals nu in Oekraïne tijdens/na een oorlog.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 8/11/2022 gestart
107x bekeken

Actie georganiseerd door:

Geoffrey Van Heusden

Geoffrey Van Heusden

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 8/11/2022 gestart
107x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog