Stefan & Bernadet, Huizen herstellen in Moshchun, Oekraïne

Stefan & Bernadet, Huizen herstellen in Moshchun, Oekraïne
Stefan & Bernadet Penninga-Kruidhof

Help jij ons mee De Verwoeste Stad Moshchun weer op te bouwen?

 

Hallo allemaal, 

Wij, Stefan en Bernadet vertrekken in april samen met de organisatie Hope4Ukraine naar Oekraïne om te helpen met de wederopbouw van de stad Moshchun. Deze stad is aan het begin van de oorlog zwaar beschadigd geraakt door de Russische invasie. Het dorp telt zo’n 2800 huizen waarvan 2000 zwaar beschadigd of verwoest zijn geraakt. Honderden mensen kwamen zonder huis te zitten. 

De stichting Hope4Ukraine organiseert sinds 2022 herstelreizen. Elke maand vertrekt een groep naar Irpin, Moshchun en Mykolayiv voor herstelwerkzaamheden. Deze klussen gaan over het opruimen van vernielde huizen tot het herstellen en herbouwen van huizen. 

In de foto’s zie je de geweldige groep mensen die in maart zijn begonnen aan het bouwen van het huis voor Svetlana en haar familie. Die in 2022 hun huis en al hun spullen verloren aan de invasie. In April hopen wij verder te bouwen aan dit huis in Moshchun en met deze actie willen wij graag geld inzamelen voor de bouwmaterialen die nodig zijn om dit werk voor te kunnen zetten!

Wil jij een steentje bij dragen? Dan kunnen we ook namens jou de inwoners van Moshchun weer voorzien van een dak boven hun hoofd!

Namens de inwoners van Moshchun, ons en de organisatie, 

Heel erg bedankt! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 24/03/2024 gestart
198x bekeken

Actie georganiseerd door:

Stefan & Bernadet Penninga-Kruidhof

Stefan & Bernadet Penninga-Kruidhof

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 24/03/2024 gestart
198x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Oekraïne
Misbruik melden