Stap voor stap: steun Zoë bij haar amputatie!

Stap voor stap: steun Zoë bij haar amputatie!
Zoë Van Bellingen

Help Zoë haar (sociale) leven terug te krijgen! Door haar ongeluk en ziekte staat Zoë een amputatie te wachten.

 

Hallo!

Mijn naam is Zoë. Ik ben 22 jaar en student communicatie aan Arteveldehogeschool. Op 17 juli 2020 sloeg het noodlot toe. Bij een stom ongeluk (zoals de meeste ongelukken) viel ik met de motor en ving ik de klap op met mijn linkerenkel. Nu dreig ik mijn linkervoet/onderbeen te verliezen en lonkt er een amputatie. Daarnaast kreeg ik ook te horen dat ik de ziekte CRPS op mijn enkelgewricht heb (chronisch regionaal pijnsyndroom) waarvoor ik eerst een behandeling zal moeten ondergaan. Die wordt helaas niet volledig terugbetaald en de kosten lopen al snel op. Een speciale rolstoel, speciale behandelingen, die amputatie, de prothese ... Hoewel ik steeds positief probeer te blijven, lijkt de berg voor me alsmaar groter te worden.

Daarom besloten enkele vrienden van mij om een steunactie op te zetten om de kosten te onderdrukken. Ze missen hun gekke, blonde vriendin waarmee ze een stapje in de wereld konden zetten. En eerlijk? Ik mis haar ook.

Willen jullie helpen om mijn leven, en vooral wereld, opnieuw te verbreden?

Maar wie is Zoë? 

Zoë is een goedlachse jongedame die in alles het positieve ziet en vindt. Ze is een echte sociale vogel maar door haar ongeluk mist ze heel wat van het social leven. Daarnaast staat ze erom gekend om het zonnetje in huis te zijn. We zouden haar omschrijven als oprecht, eerlijk, een echte creatieveling, ieman dat er voor iedereen is, die weet wat ze wil, helpt waar ze kan en vooral een echte vechter! We geloven hoe dan ook in haar dat ze hier uitkomt! Naast dit alles besloot ze om haar studies herop te nemen ´want ja, wat moet ze anders tussen haar 4 muren doen?´. Wij geloven niet enkel in haar maar zijn ook trots op haar.

Note van haar vrienden

Wij vormen samen een heel aangename vrienden groep van jonge mensen en wij missen ons Zoë in heel veel leuke activiteiten, de pijn, de stress, het financiële heeft een enorm effect op haar. Door niet alleen de pijn maar ook het financiële kan zij vaak niet deelnemen aan activiteiten doordat het weinige van financiële dat zij heeft alleen naar medische kosten gaan, en ze die soms zelf niet kan bekostigen allemaal. Wij willen niet alleen ons Zoë terug in leuke zaken maar vooral in het algemeen. De pijn kunnen we niet wegnemen maar het financiële putje daardoor wel en we hopen dat jullie ons hierbij kunnen helpen zodat toch een deel van de medische kosten van haar schouders valt

Donaties

Voor donaties werken we samen met het erkend platform: steunactie.be. via onderstaande link is het mogelijk om een donatie te plaatsen. Niemand is hiertoe verplicht.

Dankwoord

We willen alvast iedereen bedanken voor de steun, liefde en vriendschap in deze moeilijke en vooral onzekere tijden. Via mijn Facebook kunnen jullie alle updates volgen!

Veel liefs Zoë! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 21/11/2023 gestart
3907x bekeken

Actie georganiseerd door:

Zoë Van Bellingen

Zoë Van Bellingen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 21/11/2023 gestart
3907x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog