Spoed operatie voor 15 jarige Cillian Sosemito

Spoed operatie voor 15 jarige Cillian Sosemito
Louise Monsanto-Karta

Verzamelactie voor 15 jarig neefje Cillian met hersenbloeding. In verband met cerebrale AVM is operatie nodig in Nederland.

 
€ 0 ingezameld

UPDATE❕❕❕


Hallo allemaal, ik ben Louise en ik verzamel geld voor mijn zieke neefje Cillian Sosemito.

Mijn neefje van 15 jaar, genaamd Cillian Sosemito, is afgelopen maandag met spoed opgenomen in het AZ (Surinaams ziekenhuis) met een hersenbloeding.

Hier is gebleken dat hij een cerebale(hersen) AVM heeft. Dit is een aandoening waarbij de aansluiting tussen slagaders en aders misvormd is. Iets dat je met het blote oog niet kan zien maar heel gevaarlijk is. Bij het niet optijd aanpakken kan dit leiden tot een beroerte of een hersenbloeding. De arts heeft aangegeven dat de operatieve behandeling van de AVM nodig is, maar ook erg risicovol is en niet in Suriname uitgevoerd kan worden. Voor een verdere behandeling moet hij daarom naar Nederland.

Dankzij jullie ongelofelijke steun hebben we ons doel bereikt! Woorden schieten tekort om onze dankbaarheid te uiten. Jullie gulle bijdragen hebben het mogelijk gemaakt om Cillian naar Nederland te brengen voor zijn operatie en behandeling.

Maar de reis is nog niet ten einde. We houden de donatielink open voor eventuele extra medische kosten, voor nazorg en revalidatie.

Samen staan we sterker, en we blijven vechten voor Cillian's herstel. Dank jullie wel voor alle liefde, steun en gebeden. Jullie maken het verschil in Cillian's leven en in dat van onze familie.

Met diep en dankbaar hart,

Louise & familie

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28/07/2023 gestart
9167x bekeken

Actie georganiseerd door:

Louise Monsanto-Karta

Louise Monsanto-Karta

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28/07/2023 gestart
9167x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog