Scootmobiel + aanpassingen voor mijn moeder.

Scootmobiel + aanpassingen voor mijn moeder.

Scootmobiel + aanpassingen voor mijn lieve mama

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo lieve mensen,

Ik start deze actie voor mijn lieve moeder van 73 jaar.

Mijn moeder heeft altijd auto gereden tot het een paar jaar geleden mis ging. Ze kreeg een hartinfarct tijdens het rijden en is toen gaan spookrijden. Wegens het spookrijden is toen haar rijbewijs ingevorderd.

Nu loopt ze met een rollator maar een jaar geleden was ze gevallen en had ze haar heup gebroken. Dit is geopereerd maar nu is haar been iets korter en ze blijft er pijn aan houden. 

Ze begint steeds meer last van haar benen te krijgen waardoor ze al moeite heeft met opstaan en dus ook lopen. Mijn moeder is verder nog heel zelfstandig en wil dit zolang mogelijk blijven. Ze is nu afhankelijk kwa vervoer van mij maar ik woon niet in dezelfde woonplaats en ik heb een dochtertje. Daarom willen we het liefst een overdekte scootmobiel maar een normale zal ze al heel blij mee zijn. Ook willen we een wc boven laten plaatsen zodat ze niet zovaak de trap af moet aangezien ze een zwakke blaas heeft.

We hebben het bij de WMO geprobeerd maar die willen niet helpen. Ook hebben we de wc bij de woningbouw aangevraagd maar ook deze zeggen dat het mag maar dat het voor eigen kosten is.

Mijn moeder heeft een aow pensioentje en kan dit niet bekostigen. Ik heb het helaas zelf ook niet breed om dit te bekostigen.

Alvast heel erg bedankt.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 29/08/2023 gestart
210x bekeken

Actie georganiseerd door:

Natasja De vries

Natasja De vries

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 29/08/2023 gestart
210x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog