Schuldenvrij starten met kankerbehandeling

Schuldenvrij starten met kankerbehandeling

Om de behandeling van darmkanker schuldenvrij te kunnen starten vraag ik om Pieter hierbij te helpen.

 
€ 0 ingezameld

Pieter, vader van twee kinderen met een beperking, kampt al een tijdje met gezondheidsproblemen, met name maag- en darmklachten. In eerste instantie werd er een bacterie in zijn maag gevonden die daar niet hoorde te zitten. Deze bacterie is bestreden met een zware antibioticakuur, en naar alle waarschijnlijkheid is de bacterie verdwenen.

De darmproblemen bleven echter aanhouden. Aanvankelijk werd gedacht dat dit een gevolg was van de antibiotica, maar verschillende stoelgangstesten wezen uit dat er onzichtbaar bloed aanwezig was, wat niet oké is.

Op 30 mei werd tijdens een colonoscopie een grote poliep in Pieters dikke darm ontdekt. De poliep is tijdens het onderzoek direct verwijderd en opgestuurd voor labonderzoek. De behandelend arts was ervan overtuigd dat hiermee de kous af was en dat Pieter over 3 jaar op controle moest komen.

Op 5 juni kwam er echter slecht nieuws van het lab: de poliep bleek kwaadaardige cellen te bevatten. Pieter kreeg de diagnose darmkanker. Dit was uiteraard zeer slecht nieuws.

Er werd onmiddellijk een fast-track met diverse onderzoeken (bloedonderzoeken, scans,...) opgestart om een beeld te krijgen van de ernst van de situatie.

De artsen adviseren een operatie waarbij een deel van de darm en de omliggende lymfeklieren wordt verwijderd. Mogelijk volgt daarna een chemotherapie.

Om de behandeling schuldenvrij te kunnen starten en zijn gezin te ontlasten van de financiële zorgen, vraagt Pieter om hulp.

Hij is alvast erg dankbaar voor elke vorm van hulp die u hem kunt bieden.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19/06/2024 gestart
51x bekeken

Actie georganiseerd door:

Tom Velanco

Tom Velanco

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19/06/2024 gestart
51x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Zorg Medisch
Misbruik melden