Samen voor Stef tegen neuroblastoom

Samen voor Stef tegen neuroblastoom

Wij vragen 5 min van je tijd om dit verhaal te lezen en zoveel mogelijk te delen en te doneren.

 

Lieve vrienden, familie, collega's , medemens. 

Stef is een kleuter van 3 jaar oud, waarbij een half jaar geleden NEUROBLASTOOM is bij vast gesteld. Dit horen als ouders over je kind, dan zakt je de grond onder je voeten uit. Stef staat nu halverwege in de moedige strijd tegen de ziekte . Stef heeft al diverse behandelingen en chemotherapieën gehad en levert dagelijks een zware strijd tegen deze vreselijke ziekte .Zijn vastberadenheid en speelsheid zijn een inspiratie voor ons allemaal .Samen met zijn moedige ouders gaan ze de strijd aan tegen dit monster en hebben ze al heel wat uitdagingen doorstaan. 

Stef zijn beste kans tot genezing is een behandeling in Amerika. Deze behandeling en de reis en verblijf kosten in totaal 300.000€ .Marco heeft daarvoor zijn ouderlijke woning al verkocht maar komen nog 80.000€ euro tekort .Deze willen wij als collega's van Marco via crowdfunding bij elkaar zien te krijgen .

Deze inzamelingsactie is opgericht door collega's van Marco en dient om de ouders te helpen bij de medische kosten die gepaard gaan met Stef zijn behandelingen en verblijf in Amerika en de nazorg en om hen een welverdiende vakantie te bieden waar zei herinneringen kunnen creëren en even kunnen ontspannen. 

We vragen u te doneren, alle kleine beetjes kunnen Stef helpen deze rotziekte te verslaan en bij de financiele druk bij de ouders te verlichten. Wij vragen u om deze inzamelingactie zoveel mogenlijk met andere te delen die willen helpen .Laten we stef's leven een beetje mooier maken samen . 

Bedankt voor jullie liefde, medeleven, vrijgevigheid. 

Familie van Stef en collega's van Marco

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 29/11/2023 gestart
146x bekeken

Actie georganiseerd door:

luca palmans

luca palmans

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 29/11/2023 gestart
146x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog