Samen voor een Nieuwe Start!

Samen voor een Nieuwe Start!

🌟 Samen voor een Nieuwe Start: Help onze dierbare vriend zijn leven te herstellen! 🌟

 
€ 0 ingezameld

🌟 Samen voor een Nieuwe Start: Help onze dierbare vriend zijn leven te herstellen! 🌟

Lieve vrienden, familie en medemensen,

Het leven heeft onze beste vriend zwaar op de proef gesteld. Hij vecht dapper tegen ernstige gezondheidsproblemen en leeft in een benarde woonsituatie, onder andere zonder keuken, en dat is niet hoe we willen dat hij zijn dagen doorbrengt. Onze vriend droomt van een nieuwe start, dichter bij de warmte van zijn geliefden, maar financiële obstakels houden hem gevangen.

Het is belangrijk om te benadrukken dat de uitdagingen waarmee onze beste vriend wordt geconfronteerd, niet onopgemerkt zijn gebleven. Verschillende instanties zijn op de hoogte van zijn moeilijke situatie. We zijn dankbaar voor hun inzet en expertise, maar tegelijkertijd moeten we begrijpen dat alles veel tijd vergt.
Deze processen zijn vastgelopen en onze vriend krijgt steeds te horen dat hij geduldig moet wachten op de broodnodige hulp, terwijl wordt hij geconfronteerd met dagelijkse financiële verplichtingen. Rekeningen stapelen zich op, en zijn verlangen om dichter bij familie en vrienden te wonen, blijft een sterke droom.

Daarom is onze steunactie zo cruciaal. Het stelt hem in staat om niet alleen zijn lopende kosten te dekken, maar ook om de eerste stappen te zetten richting een betere toekomst. Elke donatie draagt bij aan het verlichten van de last die op zijn schouders rust en brengt hem dichter bij het realiseren van zijn verhuiswens.

Dus laten we samenwerken, niet alleen in afwachting van officiële hulp, maar ook om onmiddellijke verlichting te bieden aan een vriend in nood. We kunnen hem helpen om deze moeilijke periode te doorstaan en hem vooruit te helpen, ongeacht de uitkomst van de administratieve processen.

Wij, als zijn toegewijde vrienden, willen hem de helpende hand bieden die hij verdient. Samen willen we fondsen verzamelen om hem te helpen verhuizen naar een comfortabele en veilige woning in de buurt van familie en vrienden. Daarnaast streven we ernaar om hem te voorzien van de medische zorg die hij zo dringend nodig heeft.

Iedere bijdrage, groot of klein, brengt ons dichter bij het verwezenlijken van deze levensveranderende doelen. Laten we onze krachten bundelen, compassie tonen en ons inzetten voor zijn welzijn. Samen kunnen we het verschil maken en een leven in moeilijkheden omvormen tot een stralende toekomst.

Laat je hart spreken en geef onze vriend de kans op een nieuwe start, vol hoop en gezondheid. Jouw steun kan het verschil maken. Samen kunnen we een lichtpuntje brengen in zijn leven en hem de kracht geven om te blijven vechten.

Dank je wel voor je medeleven en vrijgevigheid.

 

🤍Met liefde en dankbaarheid,

Cҽʅιɳҽ αɳԃ ϝɾιҽɳԃʂ.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 5/09/2023 gestart
328x bekeken

Actie georganiseerd door:

🐣 🎀

🐣 🎀

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 5/09/2023 gestart
328x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog