Samen strijden we voor Mattijs

Samen strijden we voor Mattijs

Matthijs heeft uitgezaaide darmkanker en wil leven. Help hem om deze strijd te winnen!

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Dit is Matthijs (48) met zijn vrouw Joyce (45) en hun zoon (18) en dochter (16) Een sterk en liefdevol gezin dat 3 jaar geleden getroffen is door darmkanker. Na vele chemokuren is er in Nederland geen behandeloptie meer. Daarom wijken ze uit naar een privékliniek in Duitsland voor dendritische celtherapie.

 

‘It ain’t over till the fat lady sings’

 

Dat is het levensmotto van Matthijs en het heeft hem al door heel wat moeilijke momenten gesleept. Het is pas over als het over is. Hij wil leven en dat is mogelijk met dendritische celtherapie in Duitsland.

 

Dendritische celtherapie zorgt ervoor dat zijn eigen immuuncellen de kanker weer herkennen en vernietigen. Dat is een veel duurzamere behandeling met kans op succes voor de lange termijn. Hij wil zijn immuunsysteem zo uitdagen dat de kanker afneemt en in remissie gaat. En het allerliefst dat het helemaal verdwijnt.

 

Matthijs: “Als ik de dood in de ogen kijk, gaat het me om ‘gewoon leven.’  Dat wat bijna vanzelfsprekend is als je gezond bent: Het eenvoudige dagelijkse ‘gezinsgedoe’. Daar geniet ik het meest van. En het is precies dit gezin dat het zo verdient dat ik blijf leven. Ze staan ondanks alle onzekerheid en moeilijke momenten nog steeds overeind en naast me. Dat getuigt van kracht. Ik wil nog heel lang van ze genieten. Mijn droom is dat ik koffie drink met mijn kleinkinderen. Ze verdienen mij als man, vader en opa.”

 

Behandeling

 

De behandeling bestaat uit dendritische celtherapie en aanvullende medicatie. De totale kosten hiervan zijn minimaal € 75.000,-. Dit wordt helaas niet vergoed door de verzekering. 

 

Daarom nemen wij als vrienden van Matthijs het initiatief om crowdfunding te starten. Wil je als vriend, kennis, collega, bedrijf of zelfs als gulle onbekende iets bijdragen? Iedere donatie helpt hen een stap dichter bij een nieuw leven te komen. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 24/05/2024 gestart
24x bekeken

Actie georganiseerd door:

Manuela Huisman

Manuela Huisman

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 24/05/2024 gestart
24x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden