Samen strijden met Cindy

Samen strijden met Cindy
Barry Picque
Deel deze actie via:

Genezen van darmkanker en beter leven voor de kinderen

 

Mijn muizeken heeft begin dit jaar de diagnose gekregen van darmkanker met uitzaaiingen op lever en longen. Alsook de aorta met verschillende klieren van beneden tot boven. Dat sloeg in als een bom. Ze geven haar nog min 3jaar of als de behandeling aanslaat kan het verlengt worden. We hebben dit gesprek met ons 12 en 13jarige kinderen moeten voeren, wat helemaal niet gemakkelijk was. Een zware domper voor de ontzettend lieve mama. 

 De eerste 6 maand had ze een nefrostomie, gelukkig is ze daar tot nu toe nog altijd van vrij gebleven. Cindy heeft ondertussen 13 chemo kuren achter de rug en waar teken van verbetering was is ze terug achteruit gegaan. De kinderen en wij proberen zoveel mogelijk te genieten van het leven maar het word elke keer zwaarder. Een huis kopen en trouwen was onze wens maar is nu enkel nog een droom. Dit is de grootste droom van Cindy. Kosten van de behandelingen lopen op en we kijken naar andere opties om alsnog vele jaren samen te mogen delen. We hebben de steun van familie maar hopen via deze weg onze droom nog waar te kunnen maken. 

Vooral de levensjaren verlengen en zolang mogelijk kunnen samen zijn. Maar dat kost handen vol geld, 

Via de tumormerker , kan er onderzoek gedaan worden om de tumor stil te leggen. Deze moet volledig opgestart worden met onderzoeken Via het ziekenhuis. Wij hopen dat deze weg een oplossing kan zijn. Maar daar hangt ook een kostenprijs aan. 

Nu vragen wij jullie om ons hierin te steunen en cindy zo lang mogelijk bij ons te houden. 

Wie is Cindy, mijn muis, zotte doos, altijd goed gezind, doet alles voor een ander maar niet voor haar zelf. Cindy 38 jaar nog veel te jong om met deze ziekte geconfronteerd te worden. En toch blijft ze lachen en onnozel doen, toont ze haar sterker dan ze is maar weet dat ze de kinderen en mij heeft om ervoor te blijven gaan. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 2/10/2023 gestart
1470x bekeken

Actie georganiseerd door:

Barry Picque

Barry Picque

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 2/10/2023 gestart
1470x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog