Samen maken we de operatie van Luus voor 2 nieuwe heupen mogelijk!

Luus heeft ernstige HD met artrose, om hem pijnvrij door het leven te laten gaan is helaas een zeer kostbare operatie nodig.

 
€ 0 ingezameld

Luus is een lieve reu kruising van 4 jaar oud.

Als pup hebben wij hem geadopteerd uit Roemenië en woont hij vanaf 16 weken oud bij ons.

Wij als baasjes, hebben het verdrietige nieuws gekregen dat Luus ernstige heupdysplasie met al opgetreden artrose heeft.
Gelukkig is er een optie om Luus pijnvrij te krijgen, een operatie waarbij hij 2 nieuwe heupen zal krijgen. Hij zal hierbij 2 keer moeten worden geopereerd en 2 keer door een zwaar revalidatie traject heen gaan.

Onze lieverd de rest van zijn leven met pijn te laten lopen, want pijnmedicatie helpt helaas niet, is voor ons geen optie. Want hij is ons maatje, ons gezinslid en ons kind waar wij met heel ons hart van houden. 

Echter is opereren niet iets wat zomaar kan. De operatie zal €12.000 euro gaan kosten en hier komt alle nazorg en revalidatie therapie ook nog bij. Totaal zitten wij dan op een kostenplaatje van 15.000 euro, en dat ligt helaas niet zo voor het grijpen. Er is helaas ook geen dierenverzekering voor hem.


Help jij mee om samen de operatie voor Luus mogelijk te maken? Zodat hij weer een blije gezonde hond kan zijn, hij weer met zijn vriendjes kan spelen, want dit kan nu niet tot ons grote verdriet, en dat wij nog jaren van hem kunnen genieten.
Een kleine bijdrage zou al fantastisch zijn, alle beetjes helpen! ❤️

Wij zullen het gehele bedrag besteden aan de operatie en het revalidatie traject van Luus.

 

Bedankt alvast, namens onze lieverd Luus, en zijn baasjes Ramona en Jeroen.

 

t.z.t zal er een Facebook pagina worden aangemaakt waarop de ontwikkelingen te volgen zijn. Indien deze online gaat zal ik dat hier melden.

Updates

Laden...
op 14/08/2023 gestart
31x bekeken

Collectant voor deze actie:

Jeroen Vleeshakker

Jeroen Vleeshakker

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14/08/2023 gestart
31x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren Medisch
Misbruik melden