Rotary 100 jaar

Rotary 100 jaar

Rotary bestaat 100 jaar. Om dat te vieren gaan wij een toer maken om geld in te zamelen voor Fietsmaatjes en Stichting HOE

 

Rotary bestaat 100 jaar. Om dat te vieren zamelen we geld in voor Stichting Fietsmaatjes Hillegom-Lisse en Stichting HOE via onze Familie fiets- & wandeltocht

De niet te missen familie fiets- & wandeltocht

Kom zondag 29 oktober gezellig fietsen of wandelen met het hele gezin in en rond Hillegom/Lisse met verrassende stops onderweg! 

Als je er niet bij kan zijn, sponsor ons dan. Er worden twee geweldige goede doelen gesteund: De Stichting Fietsmaatjes Hillegom-Lisse en Stichting Hoe Katwijk. Stichting Hoe zet zich in voor de allerarmsten in Roemenië en de Oekraïense vluchtelingen daar. 

Voor de jonge deelnemers is er de 29e oktober er een uitdagende puzzeltocht met leuke prijzen (voor alle deelnemers onder de 12 jaar is er een kleine verrassing tegen inleveren van de antwoorden van de puzzeltocht).  De route leidt onder andere langs Huys Dever waar een gids jullie graag rondleidt! Ook Kasteel Keukenhof ligt op de route; prachtig voor een korte rustpauze en om even de dieren te aaien bij de kinderboerderij. Onderweg zijn er bij manege Puntenburg voor een klein prijsje hapjes en drankjes te koop, waaronder poffertjes! Daar kun je ook pony knuffelen en luisteren naar de swingende muziek van de "Makkelijke Mannen". 

Dit evenement wordt georganiseerd door Rotary Lisse-Bollenstreek, Rotary Hillegom-Lisse en Rotaract Bollenstreek in het kader van 100 jaar Rotary in Nederland. 

 

Volg ons op Facebook

https://www.facebook.com/events/De-Niet-te-missen-fiets-en-wandel-tocht  Via onze FB pagina kan je ook één of meerdere zakjes met 100 gemengde verwilderingsbollen kopen! Voor 5 euro per zakje heb je in het voorjaar een klein Keukenhofje in je eigen tuin. Ieder jaar opnieuw. 

 

Alle opbrengst voor goede doelen – Steun ons als sponsor

Voor dit alles hebben we jullie steun als sponsoren hard nodig. Kunnen wij op jullie rekenen? De opbrengst van deze dag gaat volledig naar Stichting HOE  en Stichting Fietsmaatjes Hillegom-Lisse (www.fietsmaatjeshillegomlisse.nl). 
 

Bestel nu je tickets om mee te fietsen op https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/Niet-te-missen-fietstocht als je het inderdaad niet kan missen!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11/09/2023 gestart
1261x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Stichting Fietsmaatjes Hillegom Lisse

Stichting Fietsmaatjes Hillegom Lisse

Actie georganiseerd door:

Rotary Lisse Bollenstreek

Rotary Lisse Bollenstreek

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11/09/2023 gestart
1261x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog