Red Bailey

Red Bailey
Deel deze actie via:

Mijn hondje is enkele dagen geleden ziek geworden. Ze blijkt acute bloedarmoede te hebben en heeft een bloedtransfusie nodig.

 

Beste,

Mijn naam is Mieke. Ik heb 2 hondjes Snoopy en Bailey. Bailey is mijn eigen hondje, steun en toeverlaat en is nog maar 3,5 jaar. Bailey is enkele dagen geleden zwaar ziek beginnen te worden. Ze was futloos en reageerde amper als je iets tegen haar zei. Na een bezoek aan de dierenarts bleek dat ze ook nog eens bleek zag en maar 1,6kg weegt. Ze trok bloed en nam een echo maar op de echo was niets te zien. Het bloed moesten ze naar een labo sturen en we werden naar huis gestuurd. Haar toestand verslechterde en we besloten nog eens naar de dierenarts te gaan van dezelfde groep maar op een andere locatie. Hier werd opnieuw bloed afgenomen en een echo gemaakt. Opnieuw was er op de echo niets te zien. Het bloed werd deze keer meteen onderzocht omdat ze hier wel een eigen labo hebben. Het verdict viel: Ze heeft acute bloedarmoede met maar minder dan 10% rode bloedcellen. Indien we haar niet naar de faculteit dierengeneeskunde in Merelbeke deden ging ze het wellicht niet halen. Een bloedtransfusie was op dat moment ook het enige wat haar kon redden. We hebben haar dan ook hier naar toe gebracht. En alles in werking gezet. We moesten meteen 700€ betalen. Maar er gingen nog heel wat kosten bijkomen hadden ze ons op voorhand vermeld… Geld dat ik niet heb, maar ik wil mijn kleine meid redden, ik hou zoveel van haar.

Ondertussen heeft ze een bloedtransfusie gehad. En ze voelt zich hier beter door. Mogelijks komt dit door een maagzweer/ perforatie en er zou vrij buikvliesvocht zijn. Nu moeten ze een endoscopie doen en mogelijks een complexe operatie.

Udate: het zou geen maagzweer of perforatie zijn. Maar ze weten niet wat er is. Verdere bloedonderzoeken volgen.

Dus smeek ik aub help mij en Bailey, ze betekent alles voor me…

Alvast bedankt voor het lezen, het eventuele delen en mogelijks ook een donatie.

Mvg 

Mieke

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27/01/2023 gestart
605x bekeken

Actie georganiseerd door:

Mieke Gysen

Mieke Gysen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27/01/2023 gestart
605x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren Medisch
Misbruik melden