Recovery

Recovery
A. Colaezo

financiële steun na 4jaar en 5 ingrepen aan medische onkosten

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

K. is altijd een trots en onafhankelijk persoon geweest, die niet graag in de aandacht staat, omdat de meeste dingen heel persoonlijk zijn en slechts bij een handjevol mensen bekend zijn.

Hoewel het geen kort verhaal is, zal ik proberen het bondig te houden.

De eerste 7 jaar van zijn leven was K. als kind heel vaak ziek, waardoor hij helaas allerlei medicijnen en antibiotica moest slikken.

Dit beïnvloedde ook zijn gezondheid gedurende zijn verdere leven, met gevolgen zoals verminderde immuniteit, onvruchtbaarheid, dentale problemen vanaf de melktanden tot op heden, kaalheid vóór de leeftijd van 20....

De afgelopen 4 jaar waren bijzonder moeilijk, met 5 chirurgische ingrepen, waarvan sommige vrij ernstig, zoals een hersenaneurysma en een cardiaal infarct. 
Dit alles heeft een enorme impact gehad op zijn fysieke, mentale en emotionele welzijn, en na vier jaar aan operaties en revalidatie heeft het ook zijn financiële situatie beïnvloed.

Met een nederig gevoel vragen wij nu om uw hulp. Elke bijdrage, groot of klein, kan een wereld van verschil maken in zijn hersteltraject. Of het nu gaat om het dekken van medische kosten, het assisteren bij revalidatie of simpelweg het bieden van emotionele steun, alle hulp wordt zeer op prijs gesteld.

We willen jullie allemaal hartelijk bedanken voor het lezen van dit verhaal en voor het overwegen om bij te dragen aan deze reis.

Samen zijn we sterker, en met uw steun kunnen we weer hoop vinden op een betere toekomst.

Met dankbaarheid en hartelijke groeten,

Team A.C.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 24/02/2024 gestart
48x bekeken

Actie georganiseerd door:

A. Colaezo

A. Colaezo

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 24/02/2024 gestart
48x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog