QR-outfunding voor horeca die niet meewerken aan een QR-samenleving

QR-outfunding voor horeca die niet meewerken aan een QR-samenleving
Daniëlle de Winter
Deel deze actie

Geen boetes voor horeca die niet meewerken aan apartheid door een coronapas of QR-samenleving. Steun deze helden!

103 donaties
17%
€ 2.510 van € 15.000 ingezameld

Sinds 25 september moet in alle horeca, bioscopen, theaters, concertzalen, poppodia en casino’s, en bij festivals, evenementen en professionele wedstrijden een QR-code worden getoond en gescand.

Dit in navolging op nieuwe coronawetgeving van dit kabinet. 

Verschillende horecaondernemers hebben ondertussen al aangegeven NIET mee te willen werken aan de apartheid en polarisatie die een coronapas in de hand werken. ‘Wij gaan geen politieagentje spelen. Wij gaan niet discrimineren aan de deur.’

Waar de een zo meteen een fikse boete riskeert, heeft de ander al besloten zijn deuren te sluiten.

Het is natuurlijk ongekend dat deze helden straks torenhoge boetes moeten betalen, hun zaak moeten sluiten of zelfs hun pensioen op moeten eten.

Ongeacht of je voor of tegen vaccineren bent; deze maatregelen zijn buitenproportioneel, discriminerend en bovendien zinloos. Ook gevaccineerden kunnen het virus bij zich dragen en overbrengen. Een QR-code gaat hier weinig aan veranderen en is louter bedoeld als vaccinatiedrang. Want, waarom zou je wel met z'n allen bovenop elkaar in de rij bij bouwmarkt kunnen staan, maar niet samen in een restaurant kunnen eten? 

Steun horecaondernemers die opkomen voor onze vrijheid. Die niet meewerken aan een samenleving van verdeeldheid en apartheid. Die - anders dan het kabinet - niet doen aan discriminatie op basis van medische status. 

Steun QR-outfunding en doneer! 
Het geld dat u nu niet kunt of wilt uitgeven in de horeca aan dat heerlijke 3-gangendiner; dat rondje in de kroeg; of een fooi aan die aardige serveerster… 

Laten we dit geld samen inzamelen om de ondernemers te steunen die pal staan voor onze vrijheid, maar hiervoor beboet worden door dit kabinet. (Gast)vrijheid heeft helaas een prijs. Laten we die samen betalen.

Geen Coronapas, geen QR-Samenleving!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 30/09/2021 gestart
6856x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Daniëlle de Winter

Daniëlle de Winter

103 donaties
17%
€ 2.510 van € 15.000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 30/09/2021 gestart
6856x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Haagse start 'QR-outfunding' voor horeca ondernemers die niet meewerken aan coronapas

01 Oct 2021

Horecazaken en andere bedrijven die boetes krijgen omdat ze principieel weigeren de coronapas te controleren, kunnen mogelijk op financiële steun rekenen. De Haagse Daniëlle de Winter is een crowdfunding gestart om de bedrijven te helpen hun boetes te betalen en hun inkomstenderving als gevolg van de sluiting te verzachten.

Den Haag FM