Puppy

Puppy

Help alsjeblieft Alaska, onze geliefde hond, in zijn strijd tegen een medische ziekte 🙏

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Help Alaska's Reis naar Herstel . Een Strijd die Liefde en Hoop Vereist!

 

Beste medemensen, dierenliefhebbers en vrienden,

Wij wenden ons tot jullie met een dringende oproep om een buitengewone metgezel te steunen tijdens zijn reis naar herstel. Onze geliefde viervoeter, Alaska genaamd, heeft te maken gekregen met een uitdagende gezondheidstoestand die zijn levendige avonturen heeft veranderd. We zijn vastberaden om Alaska te helpen deze strijd te overwinnen, maar we hebben jullie mededogen en steun nodig om dit mogelijk te maken.

 

Alaska, met zijn onweerstaanbare charme en onvoorwaardelijke loyaliteit, heeft onze harten veroverd en onze dagen verlicht. hij heeft ons laten zien wat onvoorwaardelijke liefde werkelijk betekent. Nu staat hij voor een ongekende uitdaging, en we zijn vastbesloten om er voor hem te zijn, net zoals hij altijd voor ons is geweest.

De financiële last van Alaska's medische behandeling is zwaar en overstijgt onze mogelijkheden. Hier komt jouw vrijgevigheid om de hoek kijken. Jouw bijdrage, hoe klein ook, kan een immense impact hebben op Alaska's kansen op herstel en zijn levensvreugde herstellen. Samen kunnen we de last dragen en een verschil maken in Alaska's leven.

We nodigen je uit om deel te nemen aan Alaska's reis naar herstel. Jouw steun, of het nu een donatie, een bemoedigend woord of het delen van deze pagina is, draagt bij aan een positieve wending in Alaska's verhaal. Laten we samen een gemeenschap van hoop en liefde vormen, en Alaska laten zien dat hij nooit alleen staat.

 

Help alsjeblieft deze pagina te delen met vrienden, familie en kennissen die geloven in de kracht van solidariteit en compassie. Laten we samen Alaska de zorg en behandeling geven die hij verdient, zodat hij zijn avonturen kan voortzetten en zijn positieve energie kan delen met de wereld.

 

Dank je wel voor je medeleven, vrijgevigheid en betrokkenheid. Samen kunnen we Alaska's reis naar herstel ondersteunen en hem helpen zijn pootafdrukken in ons hart achter te laten.

Met dankbaarheid en hoop,

 

Thomas baasje van Alaska

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 4/08/2023 gestart
58x bekeken

Actie georganiseerd door:

thomas De waak

thomas De waak

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 4/08/2023 gestart
58x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren Medisch
Misbruik melden