Powder me(e)

Powder me(e)
Naomi De Vries

Getroffen vrouwen door kanker financieel steunen bij hun investering in powderbrows.

 

Als browstyliste krijg ik vaak jonge vrouwen die bij me aankloppen omdat ze getroffen worden door kanker en horen dat zij hun wenkbrauwen bij de chemo zullen verliezen.

Op dit moment is er geen enkele tussenkomst van ziekenfonds of verzekering, bij pruiken is dit wel, ook dat bedrag is niet om naar huis te schrijven. Kanker gooit letterlijk je leven overhoop en heeft ook een financieel plaatje. Kanker hebben is duur! 

1 van vrouwen die we dit jaar hebben geholpen is Femke.

Femke is 27jaar en krijgt te horen dat ze borstkanker heeft, ze is zich er van bewust dat ze haar wenkbrauwen zal verliezen maar kan zich als jonge alleenstaande vrouw de keuze om voor powderbrows te kiezen financieel niet permitteren. Ze is niet alleen.. 

En om deze reden loopt de steunactie, in 2023 hielp Browwaxbar 6 dames aan powderbrows voor chemo, in 2024 zijn het er al 7 weer. 

Powderbrows kosten €500, als bedrijf geven wij €100 korting, maar ik wil meer doen. 

De bedoeling is om met je geschonken geld de investering voor hen kleiner te maken of liefst helemaal gratis. Je kan een vrije bijdragen doen, je kan ons ook beginnen volgen op Instagram: @browwaxbar daar maken we altijd een post van de dames die we hebben kunnen helpen.

Liefs Browqueen Naomi

Wij haalde ook ATV:

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26/09/2024 gestart
157x bekeken

Actie georganiseerd door:

Naomi De Vries

Naomi De Vries

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26/09/2024 gestart
157x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Zorg Medisch
Misbruik melden