operatiekosten voor mijn jong kattinetje

operatiekosten voor mijn jong kattinetje
Claudia M

Hulp voor plotse operatiekost ivm levensbedreigende baarmoederonsteking van mijn nog veel te jong, (ge)lief(d) kattinetje

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Toulousje… enigste kattin tussen 3 poeslieve katers. Sterilisatie was nog niet meteen nodig werd me aangeraden mits de katers allemaal gecastreerd zijn. Op goed vertrouwen dit advies opgevolgd want gevolgen van een ongesteriliseerde binnenkat zouden zich pas voordoen op latere leeftijd. Met een gerust(gesteld) hart ondertussen twee jaar verder. Nogsteeds piepjong dus. Het viel me op dat mijn anders klein maar goed gevormd mieke de laatste tijd wat gewicht verloren was. Anderen zeiden me dat dit maar gewoon zo leek en dat het was omwille van het kraagje dat ze tijdelijk had moeten dragen. Nog niet helemaal gerust toch maar advies ingewonnen van een dierenarts. Nogmaals werd bevestigd dat op haar jonge leeftijd en met al haar nodige inentingen en het feit dat ze enkel binnen zit, er niks was om me zorgen over te maken. Toch zat dit gevoel dat er iets niet klopte aan me te knagen. Voor mij zijn mijn katjes als kindjes. Ik woon nog maar recent alleen en dat voor de 1e keer. Als kind droomde ik al van dit moment zodat ik eindelijk huisdieren kon hebben. En jawel ondertussen heb ik 4 katten. Je kan dus begrijpen dat jawel… ook Toulouse (mijn enigste kattin, gered bij mensen op slechts 9 weken oud) voor mij zeer belangrijk is. Toen ze gisteren dan ook plots onwel werd en afscheiding verloor, midden van de nacht terwijl ik geen eigen vervoer had op dat moment, ik meteen alert en in paniek was. Na het opbellen van mijn dierenarts via haar noodnummer bleken al mijn zorgen gegrond. Hoogst ongebruikelijk en het gebeurt maar zelden als ze zo jong zijn,… Maar toch meteen met spoed binnenbrengen want dit kan een levensbedreigende baarmoederonsteking zijn. Een gevoel van schuld en enorme angst kan ik sindsdien niet meer van me afschudden. In alle haast mijn mama opgebeld, katje binnengedaan en ze werd onderzocht.  Als ik ze niet laat opereren dan scheurt haar baarmoeder en dit zal haar doen sterven in bijna alle gevallen en ook antibiotica is een verloren zaak omdat ze het op deze leeftijd al heeft. 

Ik wil jullie als grote dierenvriend maar ook als een soort mama zijnde vragen… oprecht en vanuit de grond van mijn hart of jullie mij en mijn meisje Toulouse willen helpen haar ( relatief dringende) operatiekost te kunnen betalen.  Elke steun is welkom en wordt enorm gewaardeerd.

Misschien dat 5 euro meer of minder niets van levensbelang verandert in uw leven maar dat kan het wel in dat van mij en mijn klein Toulousje. 

Oprecht bedankt allemaal. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 21/02/2023 gestart
109x bekeken

Actie georganiseerd door:

Claudia M

Claudia M

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 21/02/2023 gestart
109x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog