Ons gezin kan alle hulp gebruiken Warme groet en Warme dank

Ons gezin kan alle hulp gebruiken Warme groet en Warme dank
Wendy Simons
Deel deze actie

🧡Onze oudste zoon heeft een zeldzame leukemie alles te lezen Alle financiele hulp is welgekomen met warme dank

22 donaties
€ 500 van € 10.000 ingezameld

Hopen op sympathie🧡

Wie goed doet, ontvangt goed…. 

Wij zijn een nieuw samengesteld gezin met 4 kinderen, 3 jongens van 20j, 14j, 9j en een jongedame van 16j.

Het ene na het andere…. 

Vorig jaar kregen we het treurige nieuws dat onze oudste zoon die nog schoolgaand is aan leukemie lijdt, meer dan een half jaar chemotherapie en veel radiotherapie, kreeg hij een stamceltransplantatie deze heeft geleid tot omgekeerde afstoting waardoor er veel complicaties (die soms levensbedreigend zijn) optreden, Gepaard met veel ziekenhuisopnames/controles en verschillende medicaties. Onomkeerbaar, onzekere toekomst en onbeschrijfelijk

Hierdoor val ik als moeder terug op invaliditeitsuitkering (60% minder inkomsten), omdat dit alles niet te combineren is met werken, mijn man werkt 4/5de omwille van vervoer ook ik heb geen rijbewijs, het ziekenhuis waar onze zoon behandelt wordt is +/-100km van ons, verder hebben we geen hospitalisatie dus bijna geen terugbetalingen en/of premies  via ziekenfonds ook omwille meerderjarigheid, Enkel ondersteuning via het Belgische Kinderkankersteunfonds en vorig jaar even ondersteuning van Hardtorfz. Het merendeels van de kosten proberen we zelf maar het blijft moeilijk financieel. 

Wij kunnen echt elke steun gebruiken waarvoor alvast warme dank.

De volgende tegenslag is dat we dit weekend een tragisch woning/keukenbrand (ongeluk op verjaardagsfeest, dat vieren we intenser omdat wij weten hoe kostbaar ons leven is) hadden waardoor onze woning tijdelijk onbewoonbaar is en wij verblijven terwijl in een noodwoning ook al komt daar de verzekering wel intussen en er zijn altijd wel emoties en materialen die wij zelf  nog ontdekken.

Omdat alles al moeilijk is financieel vragen wij vriendelijk om een steentje bij te dragen dat er kan voor zorgen dat wij een minder groot financieel probleem verkrijgen en dat wij toch alle nutsvoorzieningen en comfort niet moeten missen, zodat wij niet nog meer tegenslagen gaan krijgen. Wij weten dat geld de pijn niet wegneemt maar zorgt er wel voor dat we minder kopzorgen zouden hebben.

Warme dank voor alle hulp alvast.

We hebben zelf al allerlei acties gedaan theekaarsen, kerstkaarten, agendas, kalenders, handzeep verkocht maar omwille corona geen groot succes maar we zijn blij alle beetjes

We zouden graag ook een benefiet bingo houden daar kunnen we ook alle hulp voor gebruiken.

Op facebook pagina: alle verwikkelingen/updates

(7) Strijd en behandelingen van leukemie Ricardo | Facebook

ook een trooper account: Steun Strijd behandeling leukemie ricardo via Trooper

Krantenartikel: Gezin van doodzieke Ricardo (20) heeft opnieuw pech: woning ... (Turnhout) - Gazet van Antwerpen (gva.be)

Nieuws: Turnhouts gezin ten einde raad:"Geen benefiet voor zoon door corona" | RTV

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18/11/2021 gestart
4638x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Wendy Simons

Wendy Simons

22 donaties
€ 500 van € 10.000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18/11/2021 gestart
4638x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Zieke Ricardo (20) ziet met ballonvaart wens in vervulling gaan

28 Jun 2022

TURNHOUT - Ricardo Simons (20) uit Turnhout heeft maandagavond een ballonvaart met zijn gezin gemaakt. Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds liet die wens in vervulling gaan omdat Ricardo al een hele tijd vecht tegen leukemie.

HLN

Na leukemie wordt gezin nu getroffen door brand: “De kosten blijven komen"

30 Nov 2021

Zondag 14 november ontstond brand bij de familie Simons in Turnhout. De keuken vatte vuur en de woning werd onbewoonbaar verklaard. Het is niet de eerste tegenslag die het gezin met vier kinderen te verwerken kreeg. De oudste zoon, Ricardo (20), heeft al een hele lijdensweg afgelegd. Wendy Simons doet haar verhaal bij Redactie24. 

Redactie24.be

Zoon zwaar ziek en woning onbewoonbaar na brand: gezin start nieuwe crowdfunding

19 Nov 2021

TURNHOUT - Wendy Simons uit Turnhout is een nieuwe crowdfunding gestart. Ze deed dat vorig jaar al eens nadat leukemie werd vastgesteld bij haar oudste zoon. Daar is nog een tegenslag bijgekomen. De woning van het gezin is tijdelijk onbewoonbaar na een keukenbrand.

Het Laatste Nieuws

Gezin van doodzieke Ricardo (20) heeft opnieuw pech: woning onbewoonbaar na brand tijdens verjaardagsfeestje

15 Nov 2021

Turnhout - Het gezin van Wendy en Davy Simons uit Turnhout zit opnieuw in de put. Bovenop de slepende ziekte van hun zoon Ricardo (20) zijn ze nu ook tijdelijk hun huis kwijt: het is onbewoonbaar verklaard na een brand in de keuken, tijdens een verjaardagsfeestje. Omdat Davy snel zelf de brandblusser nam, konden ze erger voorkomen. “Waarom zijn wij het altijd die zoiets moeten meemaken”, vraagt Ricardo zich emotioneel af.

Gazette van Antwerpen

Zieke Ricardo telt af naar beenmergtransplantatie: “Hier wachten we al een half jaar op”

25 Mar 2021

TURNHOUT - Zes maanden nadat bij Ricardo Simons leukemie werd vastgesteld, kan de jongen uit Turnhout hopen op betere tijden. Maandag wordt hij in het UZ Leuven verwacht voor een beenmergtransplantatie. Het wordt een zoveelste, maar hopelijk verlossende ziekenhuisopname. “Nu maar hopen dat de transplantatie aanslaat.”

HLN