Onbegrip van de regering uit

Onbegrip van de regering uit
Deel deze actie via:

Extra financiële steun

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo iedereen,

ik wil jullie graag even uitleggen waarom ik deze vraag hier stel.

Er is bij mijn man begin 2020 Fybro vast gesteld. Artsen en adviserend geneesheren inclusief overheid vinden dat hij te jong is voor medische hulp. Hij is 30, ze denken allemaal als ge zo jong zijt is dit allemaal zo erg niet. Zijn ziekte is niet erkend waarvoor ik nu wil vechten dit toch te laten slagen ! 
Fybro is een harde ziekte en er zeer veel ongeloof naar deze mensen toe die dit hebben, ben je te jong krijg je geen medicatie, wordt je niet geloofd en krijg je enkel de woorden ga er mee langs bij een psycholoog. Ja want die gaat je kunnen helpen ? 
Mijn man is sinds 2020 heel hard achteruit gegaan. Ik werk 24/24 niet enkel men eigen job maar ook nog eens de kindjes, het huishouden, ziekenhuis bezoeken, andere kosten die moeten gedaan worden. Er is nog steeds geen oplossing en de overheid verplicht mensen terug te gaan werken ook al lukt dit niet. Daarom deze actie !  Zo dat niet enkel mijn man maar ook andere met deze ziekte worden gehoord. 
Wij hebben zelf geen spaarpotje, waardoor dankzij de overheid het altijd stress is hoe de mutualiteit gaat redeneren. Want vele mensen kunnen zich niet voorstellen wat het is om te leven met fybro of met iemand die dit heeft.

Hij heeft dan ook nog eens extra problemen er bij gekregen. Zijn hartzakjes zijn ontstoken, heeft spastische darmen, overal ontstekingen, verlammingsverschijnselen, en ik kan zo maar door gaan.
 

Daarom zet ik even alle schaamte aan kant. En vraag ik hulp voor ons maar ook voor alle andere mensen ! Dat er eindelijk eens meer naar deze mensen wordt gekeken ! Want het wil niet zeggen omdat je een ziekte niet ziet dat deze niet aanwezig is.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22/09/2023 gestart
18x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sarah VDB

Sarah VDB

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22/09/2023 gestart
18x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden