Nieuw Skatepark Papendrecht

Nieuw Skatepark Papendrecht
Steppers en skaters van Papendrecht

Help ons een nieuw skatepark in Papendrecht te realiseren!

 

Wij zijn een groep steppers en skaters uit Papendrecht. Wij (stunt)steppen en skaten supervaak en vinden dit erg leuk om te doen. We helpen elkaar nieuwe tricks te leren. We zijn lekker buiten bezig met onze hobby en sport. 

We komen vaak in het skatepark in Papendrecht. Maar…dit skatepark is klein en oud. Onze droom is een nieuw skatepark, dat uitdagend en duurzaam is. Een skatepark dat toegankelijk is voor iedereen. Voor kinderen die net beginnen met steppen, maar ook voor gevorderde skaters. Net zoals voetballers een mooi en goed voetbalveld willen, willen wij graag een goed en uitdagend skatepark!

We zijn sinds begin 2022 met de gemeente in gesprek om te kijken of er een nieuw skatepark in Papendrecht kan komen. Samen vinden we het belangrijk dat kinderen en jongeren sporten en in beweging zijn. Dat is gezond en leuk! Het is leuk om andere steppers en skaters te ontmoeten en van elkaar te leren. 

We hebben met de gemeente nagedacht over hoe zo'n nieuw skatepark eruit kan zien en waar dat zou kunnen komen. We zijn nu al heel ver met onze plannen. Het nieuwe skatepark zou in het Oostpolderpark kunnen komen. De gemeenteraad moet nog wel een besluit hierover nemen.

Op het plaatje hier boven kun je zien hoe het nieuwe skatepark eruit zou kunnen komen te zien. Dit is een ontwerp en nog niet definitief. 

In het filmpje op deze site (even doorscrollen!) zie je waarom het zo belangrijk is dat er een nieuw skatepark komt.

Wij hopen natuurlijk heel erg dat er ook echt een nieuw skatepark komt. Een nieuw skatepark kost heel veel geld. Daarom zijn wij deze crowdfunding gestart. Met het geld dat we ophalen én een bijdrage van de gemeente, hopen wij dat onze droom uitkomt!

Wij vragen iedereen die wil bijdragen aan een nieuw skatepark in Papendrecht, dit ook te doen. Step of skate je zelf, wil je het leren, heb je een (klein)kind dat graag stept of skate, of vind je het gewoon een goed idee om ons te helpen? Steun onze actie dan! Het skatepark wordt zo ook een beetje van jou! 

Bedrijven let op: doneert u meer dan €250,-, dan zetten wij uw naam op deze site! 

Begin volgend jaar weten we of het skatepark er ook echt komt. Als de gemeenteraad negatief besluit, krijgen alle donateurs hun geld natuurlijk weer terug.

Met veel dank aan Future View, die het filmpje mogelijk maakte!

Future View | Papendrecht

 

Van Sillevoldt Rijst B.V. | LinkedIn

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 1/10/2023 gestart
2278x bekeken

Actie georganiseerd door:

Steppers en skaters van Papendrecht

Steppers en skaters van Papendrecht

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 1/10/2023 gestart
2278x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog