Neurostimulator voor chronische neuropathische pijn

Neurostimulator voor chronische neuropathische pijn
Jolein Janssens
Deel deze actie via:

Wegens chronische neuropathische pijnen sinds het slachtoffer te zijn van een ongeluk heb ik een neurostimulator nodig.

 

Hallo, mijn naam is Jolein. In 2013 werd ik het slachtoffer van een verkeersongeluk met chronische neuropathische pijnen als gevolg. Na het ondergaan van talloze operaties en behandelingen is er vastgesteld dat mijn wervel C6 in de nek chronisch beschadigd is waardoor ik constant pijn heb in mijn rechter arm / hand. Reeds 9 jaar slaap ik niet door en heb ik constante pijn waardoor ik euthanasie heb aangevraagd. 

Na veel beraad met dokters is er besloten om te proberen met een proef neurostimulator om te kijken of dit de pijn verplicht en de hoofdpijn aanvallen verminderd… Nu om heel eerlijk te zijn na 9 jaar is de pijn gelukkig onder controle en heb ik sinds 1 week eindelijk doorgeslapen. 

Jammer genoeg komt de verzekering van het auto ongeluk niet tussen in deze kosten & de overheid ook niet aangezien het cervicaal (nek) is. 

Om de neurostimulator effectief in te planten zou er 22000 euro nodig zijn om alle kosten te dekken. Ik heb reeds wat samen gespaard maar nog niet alles om deze kosten te kunnen dekken. Vandaar dat ik hulp vraag, ik ben momenteel 30 jaar en mijn grootste droom is om een kwaliteitsvol leven te hebben. ( met minde pijn leven, gewoon snachts slapen, terug groenten kunnen snijden, koken, zonder pijn in de zetel zitten, fietsen, … ) 

Momenteel kan ik fotos delen van de proef stimulator en de operaties die reeds uitgevoerd zijn in mijn rug om de elektroden te plaatsen 

Alvast erg bedankt om mijn verhaal te lezen. Groetjes Jolein 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11/03/2022 gestart
5918x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jolein Janssens

Jolein Janssens

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11/03/2022 gestart
5918x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden