Nationale CD junioren indoor Atletiek

Nationale CD junioren indoor Atletiek
Sanne Vreugdenhil
Deel deze actie via:

Yes onze kinderen mogen weer sporten en wedstrijden doen. Nu nog een sluitende begroting voor de nationale indoor Atletiek!

 

Yes onze kinderen mogen weer sporten en wedstrijden doen! Atletiek is een echte wedstrijdsport; helaas hebben de kinderen (11 tot en met 15 jaar) het bijna 2 jaar zonder indoorwedstrijden moeten doen. De nationale indoor wedstrijd zijn twee opeenvolgende jaren afgelast. Een groep leuke enthousiaste ouders, officials en trainers van verschillende atletiekverenigingen (GACH, Ilion, SAV, Altis, Rotterdam Atletiek, PAC, Cav Energie, Hollandia en Olympus '70) hebben zich verenigd en probeert nu op korte termijn alsnog een nationale indoor wedstrijd op in DE indoorbaan van Nederland te organiseren: Omnisport Apeldoorn. Dit omdat we het belangrijk vinden om deze groep jongeren ervaring op te laten doen met dit type nationale wedstijden. 
Om de begroting sluitend te krijgen en de wedstrijd ook daadwerkelijk door te laten gaan, zou jouw kleine bijdrage ons enorm kunnen helpen om er twee onvergetelijke dagen (20 en 27 maart) voor ruim 800 jongeren van te maken! 

https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/36957/

https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/36957/  

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 24/02/2022 gestart
5325x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sanne Vreugdenhil

Sanne Vreugdenhil

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 24/02/2022 gestart
5325x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Sport
Misbruik melden