Mijn strijd om in leven te blijven met ongeneeslijk borstkanker

Mijn strijd om in leven te blijven met ongeneeslijk borstkanker
Cheryle Downing

Medische kosten betalen en mijn begrafenis plannen en betalen, als ik genoeg inzamel ,zou ik behandeling in buitenland zoeken

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo, ik ben een mama van 6 kinderen, 3 kleinkinderen en 50 jaar oud. Mijn verhaal begint januari 2021, mijn borst deed pijn en mijn huisarts gaf mij antibiotica en ik ging naar een medische centrum voor een echo en een mammografie, daar kreeg ik het nieuws dat er niks ergs was maar na 5 dagen was het niet beter en ik moest naar spoed. Na 8 lange uren onderzoeken en biopsies kreeg ik te horen dat ik een heel ernstig vorm van kanker had maar pas na verdere onderzoek en beeldvorming konden ze zien dat ik bot uitzaaiingen had en het was niet alleen ongeneeslijk maar een heel zeldzame vorm van borstkanker en 3 tot 6 maand te leven had en mijn strijd begon heel vlug, eerst 8 Ec’s dat  5 maand geduurd heeft en mij heel ziek gemaakt heeft en ik kon mijn bed niet uit, maar het heeft mijn leven gered. Ondertussen heb ik verschillende chemotherapieën geprobeerd en radiotherapie voor de pijn waarvan ik zo ziek werd, ondertussen is de kanker verspreid naar mijn buikvlies en eileider en wij gaan een nieuwe therapie proberen, als het werkt en als ik het verdraag, kan het me nog tijd geven met mijn gezin, anders haal ik eind van het jaar niet, ik probeer de moed niet te verliezen en vecht zo hard ik kan maar het is moeilijk als u inkomen beperkt is en kosten zo hoog. 
wat er met mij zal gebeuren als er geen geld is voor mijn begrafenis, dat weegt zwaar bij mij, ik heb geen huis, auto is 15 jaar oud en heb geen familie, elke euro jullie zouden schenken zou mij enorm helpen. Ik heb ondertussen mijn verhaal gedaan in Het laatste nieuws deze week. 
Dank u voor alle hulp. 
cheyke@hotmail.com

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 24/08/2023 gestart
189x bekeken

Actie georganiseerd door:

Cheryle Downing

Cheryle Downing

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 24/08/2023 gestart
189x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden